Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,20 zł , zmiana od tamtej pory: 36,36%

Re: chcę kupić akcje blue.. i wyskakuje odrzucenie?

do seb
widzisz jak mu pojechałeś temu półgłówkowi.
My tu wiemy że on bredzi o tym koledze, a nie ma zadnego kolegi. Nikt nie chciałby być jego kolegą.
On sam tu kupuje, sprzedaje jakieś marne ilości, ustawia sie na kupno z dziesięcioma akcjami żeby potem ustawić sie na sprzedaż z 10 akcjami i tym podobne manipulacje żeby w jego mniemaniu coś to dało.
Odnośnie scalenia, to poczytaj wyszukując w google lub też na forum bankiera, niemal zawsze po scaleniu akcje leciały w dół i zwiększała się ich płynność bardzo mocno w stosunku do czasu przed scaleniem.
Być może waścciiel też by chciał opchnąć jakąś część z tego swojego pakietu a obecnie nie ma wogóle chętnych na jakiekolwiek ilości większe niż 1mln do 2mln na miesiąc.
Cały czas jest mielenie kilkoma milionami rozrzuconymi w drobnice i ubieranie ciut wyżej od zakupu. Po jakimś czasie niektórzy ubrani za wysoko wyrzucają sfrustrowani te swoje papiery z uwagi że nic sie nie dzieje do góry i znowu kurs spada poniżej 2 groszy, po czym za jakiś czas znowu próba podobnego kolejnego kółka.
Niestety dla nas, ponieważ ostatnim kółkiem wysypało się wiecej chętnych do porzucenia papieru jak przekroczył 3 grosze to nie wiadomo jak szybko kolejne kółko dojdzie z powrotem pod ten poziom i czy bedzie szansa żeby go przebiło już bez powrotu w dół.
Ale jak wiadomo, informacje finansowe ze spółki są złe, do tego obraz jakichś opisywanych tu niejasności i do tego forsowanie tego nieszczesnego scalenia nie nastrajają do optymizmu.
Ja jestem zrezygnowany z tym, więc dalsze kiszenie kolejny rok , dwa, czy trzy jest dla mnie chlebem powszednim.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BELEAF -1,96% 3,00 2025-10-31 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.