• złodzieje Autor: ~camel [89.64.8.*]
    Zleciłem zwrot nadanej przez siebie przesyłki z Allegro aby nie trafiła do adresata ( pomyliłem paczki ). Odesłali mi jakieś spodenki w reklamówce na której jakiś spryciarz przykleił nową etykietę . Wmawiają mi że to moje spodenki. Kontaky z działem reklamacji przypomina scenę z szatniarzem w Misiu. Mam wrażenie że ci ludzie nie rozumieją co się do nich pisze. Totalne dno
  • Re: złodzieje Autor: ~Marci [89.25.158.*]
    Witam, u mnie przesyłka dotarła z dziurą bez zawartości. 500 zł smartwach zdjęcia i wo ogóle . Reklamacja jeszcze się toczy 2 miesiące. Teraz znowu przyszła do paczkomatu paczka dla mnie rozerwana. Ale widocznie nie interesował kierowcy-kuriera dres dla mojego syna. Świętochłowice paczkomat swco5. Rezygnuje już z tej lokalizacji. Ewidentnie kurier łupie paczki
  • Re: złodzieje Autor: ~Janusz [83.26.187.*]
    Mam również katastrofalne doświadczenia z tym kurierem. Jeden z tych których należy unikać za wszelką cenę..Dlatego zawsze warto upewnić się w co się pakujemy...

Jeśli nie chcemy aby paczka przyszła późno polecam INpost. Bezpieczna paczka to zaś z tego co wiem https://pakomat.pl/ 
[x]
INPOST -0,16% 63,95 2026-03-12 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.