• Do leszczy.. Autor: ~Janus [212.180.230.*]
    Ludzie jeśli zaczynacie inwestować to swoich inwestycji nie nie opierajcie o czytanie tego forum.
    Jak chcecie zarobić to zerknijcie na takie wskaźniki jak C/Z , WK/Z i porównujcie do innych spółek z branży.
    Nie słuchajcie ludzi którzy mówią źle o spółce. Jak by ona była zła to ich by tu nie było. Po prostu chcą zarobić kupując tanio.
    Poczytajcie o takich ludziach jak Waren Buffet lub independenttrader i wyszukajcie informację kiedy oni kupują.
    Nie będę mówił co macie robić, podejmujcie decyzję sami....

• Re: Do leszczy.. Autor: ~Matiz [188.146.173.*]
    Ja tu z kilkoma osobami od lat pisze co jak gdzie i po co. Myslisz ze sie sluchali? Na palcach 1 reki mozna policzyc z tysiecy osob jakie sie tu przewinely. Ci co sluchali zarobili 1000% i wiecej jak trzymali.

Nie ma sensu tlumaczyc i marnowac czasu. Sa ludzmi doroslymi i niech podejmuja decyzje. Za raczke nikt ich cale zycie prowadzic nie bedzie.
  • Re: Do leszczy.. Autor: ~trombala [37.47.24.*]
    esbeki nic nie czytajo a kase dmuchajo
  • Re: Do leszczy.. Autor: ~Tedi [83.23.234.*]
    Dnia 2020-09-04 o godz. 20:35 ~Janus napisał(a):
    > Ludzie jeśli zaczynacie inwestować to swoich inwestycji nie nie opierajcie o czytanie tego forum.
    > Jak chcecie zarobić to zerknijcie na takie wskaźniki jak C/Z , WK/Z i porównujcie do innych spółek z branży.
    > Nie słuchajcie ludzi którzy mówią źle o spółce. Jak by ona była zła to ich by tu nie było. Po prostu chcą zarobić kupując tanio.
    > Poczytajcie o takich ludziach jak Waren Buffet lub independenttrader i wyszukajcie informację kiedy oni kupują.
    > Nie będę mówił co macie robić, podejmujcie decyzję sami....
    >
    Dokładnie kolego. Nawet pisałem ostrzegawczo kilka dni temu do ludzi, żeby uważali z Novavis bo narazie jest to jednak dla nich faza rozwojowa, podejmują wiele Start-Upów do tego wyemitowują na wyjątkowo preferencyjnych warunkach całą pulę akcji do jednego uprzywilejowanego odbiorcy rozwadniając i mocno obniżając wartość średnią swoich akcji.
    Zanim z tego będą zyski też trzeba czasu, gorzej jak nie będzie a pieniądze po prostu zostaną przepalone i roztrwonione na wynagrodzenia zarządu itp. Tak więc pisałem podając wszystkie te problemy, niestety uznano mnie za TROLLA.
    Jak coś ja zawsze jestem pod tym samym nickiem "Tedi" i zamierzam uczciwie wymieniać się merytoryczną wiedzą jeśli ktoś będzie również chciał. Pozdrawiam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.49.188.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do leszczy.. Autor: ~Tedi [83.23.234.*]
    Dnia 2020-09-04 o godz. 21:41 ~YT napisał(a):
    > No urwał, Tedi wygrał nagrodę trolla i prostytutki forum NVV.
    >
    > Jakich Start-upów mongole?

Jakbyś więcej czytał a mniej klecił tego bełkotu tępa pało, to byś na pewno znalazł wszystko o StartUpach.
    Sorry , za dużo wymagam od półmózga.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.179.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do leszczy.. Autor: ~buhahahaha [178.212.155.*]
    Dnia 2020-09-04 o godz. 20:49 ~Matiz napisał(a):
    > Ja tu z kilkoma osobami od lat pisze co jak gdzie i po co. Myslisz ze sie sluchali? Na palcach 1 reki mozna policzyc z tysiecy osob jakie sie tu przewinely. Ci co sluchali zarobili 1000% i wiecej jak trzymali.
    > >
    > > Nie ma sensu tlumaczyc i marnowac czasu. Sa ludzmi doroslymi i niech podejmuja decyzje. Za raczke nikt ich cale zycie prowadzic nie bedzie.

Buhahahaha - kogo mieliby słuchać - takiego leszcza ;D buhahahaha
[x]
VOOLT -0,71% 1,39 2026-07-01 15:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.