Żadne podkreślam żadne jego obietnice wynikające z raportów się nie spełniły
Już za chileczke już za momencik i tak dupcie tu czekając na co na nic
Dług rośnie w oczach i zero konkretów
Jeśli się pisze że inwestor podjął decyzję o inwestycji w spółkę przy obecnym stanie to czemu nic za tym nie idzie pytam sie? I dlaczego nie podają nazwiska czy nazwy inwestora?zastanawiało was to? Może m zdaniem go nie ma i nie będzie
Miałem te akcje w dniu debiutu i całe szczęście się tego pozbylem i to była piękna decyzja jak się okazało
Jak zleci do grosza to można się zastanawiać nad spekulacyjnym zakupem
A jak czekacie na super info to się nie doczekacie to jasne! Teraz prezes pisze że w ciągu dwóch kwartałów rusza pełną parą czyli w ciągu 4 miesięcy i dziwne że nadal cisza z konkretami
Zostanie wam papier do tapetowania ścian
Niestety ma rację. Ludzie piszą czasem na starych spółkach, które posiadali. Prezes ma talent do ściemniania i to nie tylko w temacie Binary. Tak samo jest z dronoidami. Chwalił się po powrocie z zagranicy, że w Dubaju czy Emiratach chcieli budować fabrykę jego dronoidów, ale nie zgodził się, bo chce w Polsce. Ktoś wierzy w takie bajki. Inwestor daje miliony na uruchomienie produkcji a konstruktor unosi się patriotyzmem z praktycznie zerowymi możliwościami uruchomienia taki produkcji w Polsce.
Nie ściemniaj że kupisz takich było wielu.Ja jeszcze tu jestem ale coś prawdy w tym jest co piszecie niby jest fantasyycznie a dlug spółki rośnie jak na drożdżach nawet dużo szybciej niż innych ktoś tu kogoś robi na szaro
Myslę, ze prezes przeciagabankructwo bo nie chce mieć na koncie takiego blamażu przedstartem swojego biznesu z dronoidami. Niestety dronoidow tez nie umie odpalić.
Mały pakiecik. Nie zamierzam sprzedawać, ani tym bardziej składać oferty człowiekowi, który nie daje żadnej gwarancji kupna. Jedynie potwierdzasz, że jesteś trole
Bo sprzedaję na giełdzie na nie pod papierniczym osobom z forum. Dlaczego boisz się odpowiedzieć na proste pytanie: która z zapowiedzi prezesa się spełniła
Trzymałem Binary jakiś czas w portfelu i skorzystałem z ostatnich wzrostów żeby wyjść z jakimś zyskiem. Spółka jest notowana na NewConnect już kilka lat i jeżeli przez tak długi czas nie znalazła inwestorów to już nie znajdzie. Najwidoczniej nikt nie widzi potencjału w ich pomysłach. Prezes już dawno powinien zamknąć ten kram. Chyba że lubi popisywać się swoją kreatywnością w raportach.