Witam Jakieś oczekiwania i przemyślenia w sprawie zysku r/r? Do raportu zostało mało czasu warto brać czy czekać, cena chyba dość dobra dzięki historii z jachtem.
Dnia 2020-09-02 o godz. 13:00 ~krol napisał(a): > Witam > Jakieś oczekiwania i przemyślenia w sprawie zysku r/r? Do raportu zostało mało czasu warto brać czy czekać, cena chyba dość dobra dzięki historii z jachtem.
a miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepsza. bo jeśli jest zbrodnia, to powinna być i kara...
choć ja na to toto się nie skuszę. ale sama spółka do pośmiania się jest wyborna. chyba póki co najlepsza na bananie ;-)
tez zastanawiam się czy już dobrać, kupiłem kiedyś jakoś koło 160 i drugi raz chyba 180 to na razie mam zysk jak na lokacie :) ale nie pali się, złość mi już przeszła. Zresztą też bym kupił jakąś łódkę ... jak bym miał za co .... raz się żyje :)
Z zakupami będzie jak na MRC nikt nie kupował jak były po 320 a teraz przed raportem za 390 łapią na wyścigi. Tutaj może być podobnie za 170 nikt a jak będzie przed raportem wzrost to na wyścigi.
uprzejmie informujemy, że wzrosły nam koszty i jeszcze wzrosną, wiec nie oczekujcie miłego zaskoczenia po wynikach. Przepraszamy ale na razie zarząd pływa a nie zarządza.
wyniki będą pozytywne ale szału nie będzie tak czy inaczej. Ja wychodzę z tej inwestycji powoli - wolę trzymać pieniądze w spółce co liczy sie z akcjonariatem a jest ich bardzo dużo.