Tomickiej podziekuj, duzo mowila i nic z tego nie wyniklo..pogrzebala ta spolke...niech daja na banruta i bedzie spokój, lecha juz nie ma ..za chwile panstwo przejmie banki...zostanie popiół
Prawdę napisałeś! Nawet tu na forum nikt nie broni tego waloru, jeszcze jakiś czas temu ludzie w działu PR pisali, że będą żniwa, papier wart 4-5pln ale, po raporcie BIK nie mają już argumentów.
jo jo marność i mizeria z ogórków, dziś głowny udziałowiec nabył ode mnie 100 szt papiera po 0,91,8 za 90 zł i zaraz leszcz wystawił taniej i chciał się zesr..c z oddawaniem towaru taka hi hi ta spolka leszka i mieszka.
OF wprowadza nowy niespotykany zwyczaj na GPW zamiast corocznej wypłaty dywidendy to coroczne odpisy utraty wartości. To już tradycja tej spółki pod tym względem stabilna i powtarzalna jak żadna inna. Szkoda, że nie można grać na spadki tego papieru, byłby pewny zysk
To była moja najgorsza inwestycja w życiu. Ponad 20tys w plecy, jak analizuje ten ruch to spółka przynosiła zysk operacyjny była liderem branżowym sektor się rozwijał i miała 0 kredytu. Teraz rynek zwiększył swoją wartość spółka wyciągnęła dywidendę z OB położyła markę HB za którą zapłaciła 200mln i zaciągnęła zobowiązań na 150mln. Więc wydrenowali ją świadomie wcześniej na IPO zawyżając księgową wycenę wg mnie to działanie Zarzadu na szkodę akcjonariuszy.
Już niedługo nie będzie co kupować komunikat z 16 października nie są w stanie nawet wykupić w całości swoich obligacji resztę zinterpretujcie sobie sami jeżeli chodzi o kondycję spółki