1 zl masz pewne nawet przy przymusowym wykupie ale jak widac po walnym walka nie skonczona maja ponad 5% i bez ugody z nimi Cerrad nie rusza z miejsca widac ze cena dla nich za niska
Grupa ludzi odkupila 5,1%akcj od OFE taka ilosc daje im przewage gdyby Value sie ulozylo tak sie stalo i jak widac w takiej cenie sie nie dogadaja pozew jest w sadzie i dla Cerradu nic sie nie zmienilo nic nie moga dalej zrobic
Ze bys nie mowil ze z palca wyssalem to zerknij na ilosci jakie mialy 2 najwieksze OFE przed wezwaniem a ile oddaly i to jest wlanie deal za oddanie spolki Cerrad myslal ze ich zląmie ale nic z tego gra sie toczy dalej kto ma czas ten zarobi Value ma w dupie bo ma kase ludzi ale jak ktos wulozyl ze swojej kieszeni to juz nie tak chalo poczekamy zobaczymy
Jak pisałem wcześniej Cerrad zbiera akcje z giełdy i nie przewiduję, że zrobi wezwanie, bo jak widać nie musi i może je kupić taniej, chetnych nie brakuje, a wystarczyło trzymać, aby Cerrad zmienił podejście i zapłaciłem więcej:(
123 - ja bym nie był taki pewny tej wartości. W listopadzie zostanie podjęta Uchwała o wycofaniu akcji z obrotu i nie będzie już możliwości sprzedaży na giełdzie. Pozostanie proszenie się Cerradu żeby odkupił.
Może mylę się, ale nie uważam, że firma generująca milionowe zyski będzie nie chciała mieć 100% udziałów NG i bawić się z pozostałymi akcjonariuszami. Płacili 1 zł, mniej już nie powinni dać choć nie ukrywam, że wolałbym więcej. Czas pokaże kto miał rację.