• ZYSK potrojony Autor: ~JAN [37.47.131.*]
    Zyski Banku w II kwartale 2020 potrojone w stosunku do I kwartału 2020 r.
    JAZDA !!!
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Vip [188.146.173.*]
    Ale po co to napisałeś? Jutro będzie po 12.80. .... wierzysz?
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Raf [195.74.50.*]
    Ja wierzę, że w perspektywie 2 lat będzie > 4,5 i to mi wystarcza ...
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~JAN [37.47.131.*]
    Napisałem to - bo to PRAWDA !!!
    A jak masz jakiś problem to sprawdź i nie pisz takich pierdołów Januszu...
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~KLER [37.47.131.*]
    Wszystko na plus poza ceną akcji.
    Nie wiem dlaczego zaniżają...

• Re: ZYSK potrojony Autor: ~Vip [89.64.23.*]
    Janusz wie, On wszystko wie i jest wszędzie
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~nelor [31.60.56.*]
    Takie słabe wyniki. Dlaczego, to nie spada? Dlatego, że w ogóle jakiś zysk jest?
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~rett [37.47.171.*]
    W bankierze nad każdą spółką znajduje się napis: "WYNIK I finansowe"
    Spójrz tak w tabelkę cepie zanim napiszesz, że nie ma zysku. Kwoty są podawane w tys. zł (aby uniknąć kolejnych głupisz stwierdzeń groszołapów...

ZYSK jest taki:
    Zysk brutto (tys. zł)https://www.bankier.pl/static/images/chart_small.gif
    I kwartał 2020: 77 798 000 zł
    II kwartał 2020: 108 138 000 zł
    Zysk netto (tys. zł)*https://www.bankier.pl/static/images/chart_small.gif
    I kwartał 2020: 18 129 000 zł
    II kwartał 2020: 53 595 000 zł

Tyle w temacie...
    Dlatego NIE LECI !!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.56.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    A tak czy inaczej moje pytanie było ironiczne. Warto inwestować w banki co też czynię, bo przyjdą lepsze czasy. Moja riposta była tylko i wyłącznie reakcją na chamstwo.
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~LOL [37.47.174.*]
    Kto tu jest chamem? Takie teksty synku - nieładnie.
    Choć oboje jesteście siebie warci.
    Generalnie uważam, że nie masz racji. Zysk Banku Millennium jest faktem i w stosunku do I kwartału rzeczywiście niemal 3-krotnie większy. Zważywszy na COVID-a nie można porównywać 2019 r. z 2020 r. To powinno być oczywiste.
    Generalnie - więcej kultury na forum...
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Vip [89.64.22.*]
    Kultury i obiektywizmu, tobie Janusz brakuje i tego i tego. Możesz pisać jak przewidujesz, ale piać z zachwytu że jest o.k? - to przesada
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Lana [37.47.174.*]
    A ten swoje... NUDY !!!!
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Realista [37.47.174.*]
    STRATA netto Alior Banku w II kw. wyniosła 585,5 mln PLN.

Bank Millennium = ZYSK
    Zysk (strata) brutto (tys. zł)https://www.bankier.pl/static/images/chart_small.gif
    II kwartał 2020 ZYSK: 108 138 000 zł
    Zysk (strata) netto (tys. zł)*https://www.bankier.pl/static/images/chart_small.gif
    II kwartał 2020 ZYSK: 53 595 000 zł

ZYSK
    Alior Bank = STRATA: 585 500 000 zł !!!!

KTO JESZCZE NIE ROZUMIE, dlaczego Millennium to dobry Bank i będzie można zarobić...

Ja o niebie, a Ty o chlebie. Przeczytałeś wszystkie posty w tym temacie? Jak chwalisz ten bank, co i ja czynię, to dopisz regularny wzrost przychodów. Regularny wzrost przychodów, to znacznie lepszy argument niż potrojenie słabego zysku względem jeszcze słabszego z poprzedniego kwartału. Każdy laik zerknie na ten tekst, porówna kwartały z historycznymi i zamiast go zachęcić, to cię wyśmieje.
    Spokój chłopcy, chyba każdemu no dobra większości zależy aby to gie poszło do góry. ... prawda? Niestety nie idzie i mierźi mnie gdy paru frustratów mówi mi o północy, zarobkach i true -sru
    Pewnie, że nie ładnie, ale jak ktoś nie umie czytać, co i ciebie tyczy, i na dodatek wyzywa, to cóż. Nie użyłem zwrotów bardziej obraźliwych a tylko takich samych i oczywiście skierowanych tylko do napastnika. jeżeli ktoś inny poczuł się urażony, to przepraszam. Niestety debata publiczna schodzi na psy, jednak jeżeli napastnikom nie da się odczuć tego samego, to nie zrozumieją. Ciebie też, to dotyczy. Zbyt cienki bolek jesteś aby do mnie zwracać się synku. Jeszcze raz. Gdzie napisałem, że nie ma zysków??? Gdzie zaprzeczyłem, że jest trzykrotnie większy??? Co znaczy, że nie można porównywać??? To jakiś absurd. Co najwyżej można wziąć pod uwagę do analizy okoliczności powstania spadku zysków. A już kompletnym nieporozumieniem jest przypisywanie wszystkiego COVID-owi. Ale co będę tłumaczył jeżeli prostego tekstu nie rozumiecie.
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~sadert [37.47.174.*]
    WYLUZUJ Gościu... NUDZISZ...!!!!
    A ja nie mam czasu na czytanie pierdołów.
    Piszcie wszyscy o Millennium. Bez wycieczek personalnych...!!!
    To czytaj ile kosztuje teraz akcja he he
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~nelor [46.134.50.*]
    Zgodnie z wynikami, tyle ile powinny kosztować.
    To cieszę się Twoim szczęściem, napisz coś o niepowtarzalnej sytuacji w której się znaleźliśmy, o przyszłych zarobkach i fantastycznej kondycji banku. Ach dobrze by było abyś napisał coś o kursie w przyszły poniedziałek
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~nelor [46.134.50.*]
    Jeżeli chodzi o kondycję, to widać po wynikach, choć przychody są ciągle bdb. Przyszłość przy spadku PKB -8,2% + katastrofalna sytuacja demograficzna nie napawa optymizmem. Kurs w poniedziałek, to zależy jak instytucje będą się zapatrywać na WIG 20. Myślę, że będą spowalniać jego spadek. Banki mogą być użyte do tego celu więc jakieś 3,4 jest możliwe. Później kierunek 4.Tu się okaże jaki będzie 3 kw.Jeżeli wola będzie inna i wig20 wyląduje na minimach w szybkim tempie, to nie ma zmiłuj. Przy 2,8 wyskakuję.Wróżbitą nie jestem, więc takie pytania, to nie do mnie na poważnie. Do długoterminowego inwestowania, wrócę gdy sytuacja ogólna się wyklaruje i trendy będą się utrwalały. W tej chwili nie ma szans na spokój.
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~Vip [89.64.23.*]
    Wyczerpująca odpowiedzieć. ... ale faktycznie żartowałem, tak naprawdę to nic nie można przewidzieć bo to co się wyprawia na giełdzie przeczy wszystkim zasadą i nósmą i naśmiewam się z ludzi którzy myślą że rozgryźli system. Ja osobiście uciułałem tylko albo aż ponad 22 tysi tych akcji i niestety trochę tu pobęde. Jednak apeluję. ... trzymać.
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~nelor [31.60.20.*]
    No tak, finansówka trzyma wigi, tylko że ten bank nie jest w składzie W20.
    Oj chyba trzeba się ewakuować. Sam moderator jest naganiaczem, to już niedobrze. A takie wiązałem nadzieje z tym bankiem.
  • Re: ZYSK potrojony Autor: ~LEK [37.47.171.*]
    Ten jest lepszy od Janusza....
[x]
MILLENNIUM 2,42% 19,04 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.