• A mialobyc tak pięknie Autor: ~Ktos [83.4.233.*]
    https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/wywiad-z-prezes-open-finance-joanna-tomicka-zawora/860pw8s
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.107.*]
    Pieknie to upadna na jesien, z wielkim hukiem .Pewno lechu tylko czeka na druga fale covidu by miec pretekst do napisania jak na hb, niesamowite jak z lidera spadli na samo dno, pani prezes powinna się podac do dymisji jak najszybciej. Duzo mowila i to wszystko, spolka na skraju bankructwa .
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.123.*]
    Jo
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.105.*]
    29 kwietnia 2020r byl taki sam komunikat jak wczoraj..natomiast wydluzyl sie okres dzialalnosci do 2021 czerwca...o co tu chodzi?

Komunikat skopiowany z kwietnia ..powielony poraz enty..po co?
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.105.*]
    Tomicka pieknie nawijala makaron na uszy jak objela teke prezesa...a tak naprawde nic nie mialo pokrycia...doprowadzila do bankructwa opena...
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Gracz [37.47.22.*]
    Szanowni cały czas pod różnymi wątkami padają te same pytania Po co trzymają na giełdzie? kiedy upadnie? odpowiadałem już wiele razy, spółka nie upadnie bo GNB miałby odpis na 200mln i tego by nie udzwinął ale też nigdy nie osiągnie dochodu. Powód jest bardzo prosty jest to spółka do drenowania, całość dochodu który ewentualnie osiągnie z działalności operacyjnej będzie przekazana do GNB tytułem odsetek od kredytu prawie 150 milionów z marżą 2% plus WIBOR. To jest rocznie 4,5MLN. Wy jako ulica 1pln z tego nie dotknięcie. Im też nie zależy na wysokiej wycenie mają OF do optymalizacji podatkowej bo to działalność bez VAT a Wy tylko im przeszkadzacie trochę mieszając kursem przy niskiej płynności.
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.123.*]
    Ja mysle ze trzymaja ta spolke tylko do transakcji zbycia akcji noble funds..to najcenniejsze co open posiada..reszta to balony..jak to bylo z hb..ja twierdze ze dlugo tak nie pociagna....zaraz wejda w ujemny kapital..a zapasowego nie ma...wiec moze kwartal..zbycie akcji i bankrut...
    Powiadasz ze im nie zalezy...to po co od dluzszego czasu non stop podstawiaja sie z popytem...spychajac kurs?
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.101.*]
    Zobaczymy
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Gracz [109.233.91.*]
    Nie ma dla nich znaczenia czy mają 50 czy 65% udziałów to są dusigrosze ch i 150tys z 15% po kursie 80gr to ponad 100tys PLN za darmoszke a frajeży z ulicy biorą myśląc, że to okazja i wróżąc że kurs będzie 2, 5 i 9pln
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~Roman [188.147.101.*]
    Ale kolego ani nikt nie bierze ani nie sypie...z konta na konto przesypuja..zobqcz powiadomienia z pol roku..sami inicjuja ruchy..tu ulica nie gra ..bo po co..sytuacja niepewna..spolka stoi na skraju bankructwa...ulica patrzy z boku...i mysle ze Ci co kupowali wyzej juz dawno pogodzili sie ze strata..takze im to lotto.. Nie oddali za 0.60 nie oddadza za 0.80 proste
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~upup [89.229.211.*]
    oddajcie konikom doktora bo tu już nigdy nie urośnie a straty będą tylko rosły
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~janko [79.191.182.*]
    kto kupił ode mnie po 1.6?
    ma 50% straty
  • Re: A mialobyc tak pięknie Autor: ~amento [89.229.211.*]
    Janko ja sprzedałem wiekszosc akcji na dołku z ogromną stratą i wiem że teraz mocno pójdziemy do góry bo zawsze tak jest jak coś sprzedam kurs mocno idzie do góry,,,
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.