ja obstawiam na podstawie c/z i zakłądając gorszy sentyment 80-90zł do końća roku. Fenomenalnie zarządza spółka, obstawiana przez dużą część maklerów jako okazja na 3 kwartał !!
a najważniejszy to handel ropą dla białorusi i nie tylko bo w sumie nakłady pracy minimalne w stosunku do pozostałej części działalności a zysk już w 2021 roku jak dostarczać będą 1 tankowiec miesięcznie albo i więcej da nam z każdego transportu 1,5 bańki licząc minimalne 3 % to na cały rok dołoży 18 baniek )))))))))00000
Dostawy rozpoczęły się za Łukaszenki, jeżeli mają trwać należy nie przeszkadzać obecnej władzy, ponieważ (czy się to komuś podoba czy nie), fakty są takie, że Aleksandr jest gwarantem niepodległości Białorusi. Pragnę przypomnieć, że w czerwcu został aresztowany główny kontrkandydat obecnego prezydenta, niejaki Wiktar Babaryka, który przez 20 lat kierował Biełgazprombankiem, (własnością rosyjskiego Gazpromu)... Rozumiecie? To co się teraz dzieje to rosyjska inspiracja, a nasi pożyteczni … pomagają Rosji. Nawet jeżeli jakimś cudem udałoby się obalić obecną władzę, to ludzie zachodu mogą pomarzyć o osadzeniu swojego człowieka. Nurt prorosyjski jest wyjątkowo silny na Białorusi. Zresztą zauważcie, że UE nie angażuje się za bardzo... są na wakacjach i może wrócą do tematu we wrześniu...
Człowieku przeciez w to wszystko łapy wsadza USA. Jak władze przejmą pro zachodnie siły z USA nie będzie eksport 1% tylko 90%. Przecież o to chodzi aby uderzyć w Rosję pozbawiając ich dochodu
Dnia 2020-08-11 o godz. 09:49 ~wojtek napisał(a): > jakbyś ignorancie zobaczył to kurs nie stoi tylko rośnie . Urósł przez 1,5 roku 400 % i właśnie teraz musi sobie odpocząć w boczniaku ale jak jesteś upoś,....................y to tego nie zauważysz
Dziś nawet nie stoi-spada/Człeku!Raz jeszcze!Nie obrażaj ludzi; korzystasz z tego że jesteś dla mnie(bo już nie dla służb) anonimowy Oczywiście.Patrząc przez pryzmat 1,5 roku kurs urósł z 8...pln do 51pln/Nie zaprzeczaj jednak, że kurs mimo reklamy fotowoltaiki jest w korekcie i to głęgokiej/Zobaczymy czym się to zakończy?
Dnia 2020-08-11 o godz. 10:02 ~axaa napisał(a): > Dnia 2020-08-11 o godz. 09:49 ~wojtek napisał(a): > > jakbyś ignorancie zobaczył to kurs nie stoi tylko rośnie . Urósł przez 1,5 roku 400 % i właśnie teraz musi sobie odpocząć w boczniaku ale jak jesteś upoś,....................y to tego nie zauważysz > > Dziś nawet nie stoi-spada/Człeku!Raz jeszcze!Nie obrażaj ludzi; korzystasz z tego że jesteś dla mnie(bo już nie dla służb) anonimowy > Oczywiście.Patrząc przez pryzmat 1,5 roku kurs urósł z 8...pln do 51pln/Nie zaprzeczaj jednak, że kurs mimo reklamy fotowoltaiki jest w korekcie i to głęgokiej/Zobaczymy czym się to zakończy?
Nie ja podałem twój tekst do moderatora!Miej więc na uwadze CO WYPISUJESZ W SIECI!
możesz nawet do proboszcza zgłaszać ,,, nikt mi na tym forum nie zwrócił uwagi do momentu jak zacząłem tepić jednego pisowskiego trola czyli ciebie a i tak z postronnych na razie mi uwagi nie zwracaja , a jak jestes taki urażony to dawaj adres przyjade i sobie wytłumaczymy ręcznie bo merytorycznie do ciebie nie dociera
Apel do moderatora forum Unimot.Proszę zablokować wpisy użytkownika WOJTEK.Obraża mnie oraz wysuwa wobec mnie grożby karalne.Powyższe zgłaszam też na policję we Wrocławiu
Może jeszcze poskarż wychowawczyni !!!
Gdyby poziom niektórych forumowiczow mial byc wskaznikiem cen akcji ( a częsciowo tak jest), to kurs szacuje na 3 pln