• Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~ZnanyAnalityk [37.248.156.*]
    Po tylu odpisach, stratach, spadku przychodów to juz dawno powinno iść do piachu.
    To ciągną tylko dlatego, że kredyt tu udzielił Getin Noble który po upadłości OF chyba by się już nie podniósł.

Nie dziwię się kursom spółek Noble, Idea, MWTrade, OF, Getin bo to sie trzyma na cienkiej nitce.

Czarnecki nie ma takiej kasy by to wszystko ponaprawiać.
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Roman [188.147.107.*]
    Wedlug mnie zostala sprzedaz akcji noble funds dla swoich i uwolnienie sie od kredytow na gn bo te akcje sa zastawem i kladzie opena na bankruta...Tomicka juz dawno powinni zwolnic za takie zarzadzanie spółką..ta spolka sluzy tylko do odpisow i wyprowadzania pieniedzy tak jak sluzyl do tego homebroker, ciekawe na jakies podstawie ocenili ze jest wart okolo 250 milionow? Przeciez to fikcja!
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Ja [37.47.40.*]
    Żaden inny bank nie udzieliłby openowi kredytu. To powinno być dla was ostrzeżeniem by jak najdalej się trzymać od tych akcji.
    Jak dla mnie taka spolke powinni wykluczyc z gpw, nie spelnia swojej roli, obrot sztucznie utrzymywany przez animatora, przewala te same akcje, raz w lewo raz w prawo, ciagle odpisy, kara na 1.6 miliona zlotych za miseling , jedna z najwyzszych w historii jezeli chodzi o posrednictwa finansowe, brak komunikacji z inwestorami, prezes Tomicka juz dawno powinni zwolnic i pozbawic ta pania poborow za tak fatalne zarzadzanie, strata od ipo 97 procent dla akcjonariuszy, tej spolki juz praktycznie nie ma, to tak jakby trupa utrzymywac pod respiratorem, jezeli przyjdzie druga fala covidu, najdalej w listopadzie oglosza banructwo wtedy Tomicka w swoje cv musi wpisac niechlubne prezesowanie w openie.
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Ouy [31.0.64.*]
    Ja na moim miejscu juz dawno bym zrezygnowal z prezesa w openie bo spalil bym sie ze wstydu to co wczesniej naobiecywala jak to wyciagnie opena z klopotow
    Tylko trzeba miec troche honoru a czy paninTomicka go ma pobierakac niemala pensje za takie zarzadzanie spółką, pogrzebala opena siadajac na stolek prezesa
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~PracownikOF [37.47.31.*]
    Dajcie spokój naszej Pani Prezes to nie jej wina, Ona nie ma decyzyjności o wszystko musi walczyć, bo potrzebuje zgodę Pana Marka Ż. Poza tym co ma zrobić, odeszło? Notus zabrał nam 30% składu, Banki ograniczyły akcje kredytową, deweloperzy wypowiedzieli umowy, KNF ciągle nas kontroluje i wlepia kary, a teraz nam zamknęli centrale bo ktoś miał COVID19. Zwalnilismy 20% etatowych pracowników niestety nie mamy już dep kredytów firmowych i kontaktów z deweloperami ale mimo to dajemy sobie radę, więc proszę Was o kupowanie akcji naszej firmy. Jak się znajdzie chętnych na 500tys naszych akcji to zobaczycie jak zarobicie
    Kolego, przypomnij sobie jak Tomicka zapowiadala szumnie zmiany po objeciu stolka, poczytaj wywiady,a do jakiego stanu doprowadzila opena!
    Dlaczego namawiasz ludzi na kupowanie akcji tego padla,ktore za najdalej za pol roku zostana bankrutem i ludzie beda mieli papier toaelotowy zamiast akcji , piszez ze knf was kontroluje i bardzo dobrze, bo z nikad sie nie wziela kara za miseling na 1.6 miliona, nabijali ludzi w butelke i przyplaca ta bankructwem, niedlugo zostana po openie puste pomieszczenia z szyldami..i bedziecie wspomnieniem,
    Dla mnie osobiscie jak by prezes Tomicka miala odrobine honoru powinna zrezygnowac ze stanowiska a przynajmniej od dluzszego czasu nie pobierac pensji,

Bez sensu taka spolke trzymac na gieldzie!
    ....ale jak masz ochote kupuj te akcje tonami, nikt nie bedzie ich kupowal, jak juz zauwazyles od pol roku nie ma popytu...wystarczy ze 30 tys pkc puszczacz o mamy 1 grosz..nawet smieci z new conect maja popyt tutaj go nie ma..wiec sam odpowiedz sobie na pytanie ile sa warte te akcje? Pewno niedlugo sam przejdziesz do konkurencji a syndyk zaora opena razem z lechem i Tomicka i taki bedziw koniwc Twojej przygody w open
    https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/wywiad-z-prezes-open-finance-joanna-tomicka-zawora/860pw8s

Poczytaj dla przypomnienia...
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Gracz [37.47.17.*]
    Niedługo koniec tej branży BIK właśnie podał, że 75% sprzedaży kredytów hipotecznych należy do 5 banków. W przyszłym roku będzie to prawdopodobnie już 4 a takie porównanie każdy sobie zrobi w internecie więc im zostanie może 20% rynku.
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Zuch [89.70.51.*]
    No nie wiem nie wiem... wziąć kredyt na 300.000 przez internet... a to dobre... zwłaszcza ze teraz nie chca dawać... posrednik wie gdzie i jak zrobic żebyś dostał. Zreszta banki potrzebują posrednikow bo nie maja ich na pasku wynagrodzeń i nie piją ich kawy i nie zużywają prądu w oddziałach
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Roman [188.147.101.*]
    Na poczatku musieliby sprzedac akcje noble funds, zeby miec na dalsza dzialanosc i splacic kredyty wzgledem getinnoble, jak przyjdzie druga fala covidu tej spolki za rok nie będzie, Tomicka nie podolala zadaniu, ja pierwsza powinien leszek zwolnic rok temu za tak slabe zarzadzanie openem, jak ktos sobie nie radzi..to sie go nie trzyma, dziwie sie ze bierze jeszcze pensje za tak nieudolne zarzadzanie, po p.Guberowie nastal czas rowni pochylej w openie, pewno na jesien Tomicka podpisze bankructwo tej spółki...
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Info [5.172.238.*]
    OpenFinance to równia pochyła. Z tej firmy nic nie bedzie. To żywy trup podtrzymywany przy zyciu głównie dlatego by nie pociągnął za za soba jeszcze bardziej Getin Noble a dalej Idea Bank i dalej Getin Holding.
    Pytanie tylko jak długo ?

Co do doradców to sam zna dwa biura ktore wywodzą sie z OF i dobrze prosperuja natomiast opini o byłym pracodawcy nie maja za dobrej.
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Roman [188.147.105.*]
    Mysle ze do czasu przyklepania przez knf planu naprawy na ideii, ale nie wiadomo cze leszek da realnie rade z tym planem?mysle ze pozna jesienia a najpozniej na poczatku roku oglosza bankructwo, open ledwo zipie ... Juz nie mowiac ze od ponad roku jedzie na wstecznym biegu, wystraczyloby zeby wrzucil na poczatek jedynke..tylko czy Tomicka wykaze pierwszy zysk?? Duzo mowila na poczatku teraz nabrala wody w usta..niesamowite jest to , ze od objecia teki prezesa doprowadzila do takiego stanu, za co bierze pieniadze? Czy ma choc odrobine honoru by sama zrezygnowac ze stolka,? Czy bedzie do konca na okrecie jak na tytaniku orkiestra
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~REKINEK [89.229.211.*]
    ranking D ja dziś wywaliłem syfa i już odrabiam straty na NC
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Roman [188.147.123.*]
    Niedlugo koniec bajki
  • Re: Kiedy to w końcu zbankrutuje ? Autor: ~Roman [188.147.101.*]
    Finito..niedlugo zaoranie
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać