• pytanie Autor: ~student [89.64.54.*]
    to kiedy wyniki za II kwartał ?
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.86.*]
    17 września więc jeszcze 3 tygodnie skupu. Najciekawsze jest to że kurs znajduje się teraz w newralgicznym położeniu pod linią 20 letniego trendu spadkowego. Nie muszę dodawać co oznacza jej przebicie w górę jak i brak przebicia. Kilkanaście ostatnich sesji pokazuje że animator prowadzi kurs jak po sznurku co wskazuje że będą chyba dążyć do przebicia w górę oczywiście najlepiej przy dużych obrotach.
  • Re: pytanie Autor: ~Obserwator [83.29.69.*]
    17 września ?
    Toć to niechlubna ROCZNICA......
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.70.*]
    Komuch nam może więcej na ten temat powiedziec
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [77.252.44.*]
    A ja mam takie pytanie - kto z Was weźmie jeszcze 1,5k akcji po 2,52 , żebyśmy ruszyli na te Wasza linie trendu spadkowego? ;)
    Ja 1k wziąłem. A w piątek 3k po 2,50.
  • Re: pytanie Autor: ~Car [37.248.215.*]
    Ja już nie mam wolnych środków a poza tym już tego badziwia tyle mam że wystarczy. Boję się że znów mnie prezes wydyma jakimiś odpisami..
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [5.173.34.*]
    Myślałem raczej o studencie, który tyle na Photonie zarabia. :)
    Widzę że dokładają, więc trzeba poczekać na sternika. On decyduje. :)
  • Re: pytanie Autor: ~BEN_BEN [78.8.13.*]
    BEDZIE CIEZKO ALE MOZE SIE UDA ! NIE DZIS TO JUTRO
  • Re: pytanie Autor: ~dedalus [77.252.44.*]
    Możliwe, że teraz będzie rysowana korekta.
    Cel - 2,00-2,25. Choć oczywiście liczę, że tak nie będzie. ;)
  • Re: pytanie Autor: ~Krzysztof [77.111.247.*]
    Dajcie sobie spokój z tym papierem. Prezes was wydyma
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [5.173.8.*]
    A Ty skąd się tu wziąłeś?
    Jesteś cichym akcjonariuszem od lat, żeby nam, starym, dawać tu jakieś rady?
    Oczywiście, że tak. Dyma wszystkich bo paier nie jest wart wiele.
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [5.173.24.*]
    Ten elektroniczny Wprost jednak jest coś wart.

Obecnie rynek jest taki, ze wystarczy mała iskra, żeby zrobić tu wystrzał. I na to tu liczymy. :’
  • Re: pytanie Autor: ~ja [193.200.133.*]
    chyba koniec wzrostów :) podbijałem to próchno od 1,86 ale już mi się znudziło zebrałem swoje i do zobaczenia.
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.37.*]
    A ja jutro odbiorę tego gówna jednak trochę po 2 zł. Co zrobić przyzwyczajenie..
  • Re: pytanie Autor: ~Ja [193.200.133.*]
    Zapomniałem jeszcze tylko dodać że teraz będę podnosił:) miłego dnia
  • Re: pytanie Autor: ~Komuch [31.60.123.*]
    Hymmm...przy 2 zł podnosimy kurs na siłę to co będzie przy 4 czy 6 zł, komu to sprzedamy? Kto pierwszy ten lepszy i uda mu się zwiać. Na małych spółkach jest hossa, wielka hossa a rynek pmpg nie dostrzegł. Zobaczymy co dalej ale dla mnie bez konkretnego info od spółki tutaj nic się nie da zrobić. Widać prezes dalej śpi albo nie ma nic do zaoferowania. Prezesie puk puk obódź się. Roztocz wizję, tyle już kłamałeś, i dywidedę miałeś płacić i gry produkować to i zacznij szczepionkę robić. Aż tak nastraszyli cię w pierdlu i przestałeś łgać?
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.37.*]
    Dobre o tym pierdlu napisałeś..
    Panowie no co wy? Prezes Lisek Lisiecki nie da wam zarobić ;-)
  • Re: pytanie Autor: ~Car [37.248.214.*]
    Jednak nie dobiorę gniota wskoczyłem po 1,37 na PGO. C/z niska a kurs odbił niewiele od dna obroty największe od roku przy wybiciu
  • Re: pytanie Autor: ~Krzysztof [37.47.55.*]
    Niech Prezes dobiera. Karmią nas tylko informacjami ze 1000, 200 2000 zostało kupione przez np Santander. A potem jak się ludzie ustawia to zwalą kurs rzucając 100-200 tys. Prawdziwy biznes. Spółki bez kasy tak robią - potrzebują dawców.
  • Re: pytanie Autor: ~Ben_ben [5.173.104.*]
    No mógłby zrobić jakieś zakupy póki może bo za niedługo okres zamknięty
  • Re: pytanie Autor: ~ben_ben [178.36.238.*]
    a tak ogolnie to 12 podaje wyniki ekiosk za q2 bedzie mozna zobaczyc jaka tendecja jest na onlinowych wersjach prasy
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.44.*]
    Tak jak pisałem atak na 20 letnią linię trendu spadkowego się nie powiódł. Teraz powinno odbić od 2 zł i atakować jeszcze raz okolice 2,60. Pozdrowienia w czasach covidu z Chorwacji. Mam nadzieję że jak wrócę to będziemy po udanym ataku na linie trendu..
  • Re: pytanie Autor: ~Krzysztof [31.60.118.*]
    Na pewno. Lisek wszystkich chciałby nakarmić wszystkich na poziomach wyższych od 3zl. Potem odkupił po 1zl i niżej. Niech się zaangażuje w zakup po 7 zł to zobaczymy.
  • Re: pytanie Autor: ~Krzysztof [37.225.17.*]
    Czy Lisek karmi akcjonariuszy już od 2.5 zł?
  • Re: pytanie Autor: ~Ben_ben [212.106.18.*]
    Ekiosk super wynik mam nadzieje że będzie to widać też u nas
  • Re: pytanie Autor: ~Komuch [31.60.78.*]
    Przeżyłem tutaj różne rekordy sprzedaży tygodników, zysków i nic nie przełożyło się na wzrost kursu. Raz wybiło do 7 zł (dawne 70zl) jak wsadzał leszczowi i funduszą do gardła emisję akcji, czyli sztuczne podbicie kursu i pianie z zachwytu jak dobrą inwestycją jest ta spółka (potem w tv mówił po co on ma wypłacać dywidendę, nie ma potrzeby wypłacania) a drugim razem leszcze podbili kurs jak była nadzieja, po taśmach prawdy , PiS się odwdzięczy i odwdzięczył się pakując dziada do paki. Nadzieja zdechła. I teraz .....co widać gołym okiem, stare leszcze z sentymentu powracają tutaj z nadzieją na wzrosty ale takimi obrotami nic tu nie zdziałamy. A znając życie przy dogodnym kursie będzie ewakuacja starych wyjadaczy. Dlatego bez konkretnego sygnału od prezesa pozostają marzenia i nadchodzi druga fala pandemii, trza ostrożność zachować.
  • Re: pytanie Autor: ~Krzysztof [79.191.54.*]
    Dokładnie tak jak piszesz. Zgadzam się w 100 %. Poza tym kiedyś IDMSA miał ponad 5%, Pionier ponad 5%, a teraz ma głównie LISEK i PMPG.
  • Re: pytanie Autor: ~Car [37.248.166.*]
    Ciekawe czy zrobią tu podbitkę? Ale to wiąże się ze wzrostem obrotu by tą linię trendu spadkowego pokonać na 2,60 zł.
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.33.*]
    Co powiesz na punkt 10 obrad walnego zgromadzenia?
    Sam nie wiem., Nic dobrego pewnie.
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [109.40.240.*]
    Ale o co chodzi z tym pkt. 10? O absolutorium dla kobiety?
  • Re: pytanie Autor: ~Dedalus [109.40.240.*]
    Aaa, ok. Chodzi o obniżenie wartości nominalnej akcji. Rok temu się jaraliśmy, że emisję po 7zl zrobi...
  • Re: pytanie Autor: ~Car [31.0.64.*]
    Padaka totalna do wyników skup zawieszony to już wogole obrotu nie będzie a tym samym wzrostów.. Bo spadki całkiem możliwe.
  • Re: pytanie Autor: ~st [89.64.55.*]
    ?
[x]
PMPG 0,47% 2,15 2025-09-19 09:27:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.