17 września więc jeszcze 3 tygodnie skupu. Najciekawsze jest to że kurs znajduje się teraz w newralgicznym położeniu pod linią 20 letniego trendu spadkowego. Nie muszę dodawać co oznacza jej przebicie w górę jak i brak przebicia. Kilkanaście ostatnich sesji pokazuje że animator prowadzi kurs jak po sznurku co wskazuje że będą chyba dążyć do przebicia w górę oczywiście najlepiej przy dużych obrotach.
A ja mam takie pytanie - kto z Was weźmie jeszcze 1,5k akcji po 2,52 , żebyśmy ruszyli na te Wasza linie trendu spadkowego? ;) Ja 1k wziąłem. A w piątek 3k po 2,50.
Hymmm...przy 2 zł podnosimy kurs na siłę to co będzie przy 4 czy 6 zł, komu to sprzedamy? Kto pierwszy ten lepszy i uda mu się zwiać. Na małych spółkach jest hossa, wielka hossa a rynek pmpg nie dostrzegł. Zobaczymy co dalej ale dla mnie bez konkretnego info od spółki tutaj nic się nie da zrobić. Widać prezes dalej śpi albo nie ma nic do zaoferowania. Prezesie puk puk obódź się. Roztocz wizję, tyle już kłamałeś, i dywidedę miałeś płacić i gry produkować to i zacznij szczepionkę robić. Aż tak nastraszyli cię w pierdlu i przestałeś łgać?
Niech Prezes dobiera. Karmią nas tylko informacjami ze 1000, 200 2000 zostało kupione przez np Santander. A potem jak się ludzie ustawia to zwalą kurs rzucając 100-200 tys. Prawdziwy biznes. Spółki bez kasy tak robią - potrzebują dawców.
Tak jak pisałem atak na 20 letnią linię trendu spadkowego się nie powiódł. Teraz powinno odbić od 2 zł i atakować jeszcze raz okolice 2,60. Pozdrowienia w czasach covidu z Chorwacji. Mam nadzieję że jak wrócę to będziemy po udanym ataku na linie trendu..
Na pewno. Lisek wszystkich chciałby nakarmić wszystkich na poziomach wyższych od 3zl. Potem odkupił po 1zl i niżej. Niech się zaangażuje w zakup po 7 zł to zobaczymy.
Przeżyłem tutaj różne rekordy sprzedaży tygodników, zysków i nic nie przełożyło się na wzrost kursu. Raz wybiło do 7 zł (dawne 70zl) jak wsadzał leszczowi i funduszą do gardła emisję akcji, czyli sztuczne podbicie kursu i pianie z zachwytu jak dobrą inwestycją jest ta spółka (potem w tv mówił po co on ma wypłacać dywidendę, nie ma potrzeby wypłacania) a drugim razem leszcze podbili kurs jak była nadzieja, po taśmach prawdy , PiS się odwdzięczy i odwdzięczył się pakując dziada do paki. Nadzieja zdechła. I teraz .....co widać gołym okiem, stare leszcze z sentymentu powracają tutaj z nadzieją na wzrosty ale takimi obrotami nic tu nie zdziałamy. A znając życie przy dogodnym kursie będzie ewakuacja starych wyjadaczy. Dlatego bez konkretnego sygnału od prezesa pozostają marzenia i nadchodzi druga fala pandemii, trza ostrożność zachować.