Dnia 2020-07-23 o godz. 09:47 ~Jaru napisał(a): > https://www.youtube.com/watch?v=YaDc9h7YPQ0&fbclid=IwAR1wt015jqfGWKsMVKURHZd2gUnAtojjWvMu-PfJM8GDgQI0sNVQX7IZP8Y&app=desktop >
Mistrz świata, niezły ubaw z prezesa, w Polsce nie zabraknie mu tematów, życie samo podpowiada. Jak można tak strzelić sobie w kolano oraz w tej chwili być na widelcu instytucji i urzędów, szok. Słowa znamienne jednego z naczelników US - "dajcie mi człowieka, a go w skarpetkach wypuszczę" Jak to wypłynie w tvp to po firmie i chłopie się obawiam, wizerunkowo pasuje jako zepsuty do szpiku kości wyzyskiwacz który chce kombinować z podatkami naciągając koszta luksusowym jachtem. Jak to tam pójdzie to może być przykładnie skontrolowany i zniszczony, a ludziom na zasiłkach i obecnej władzy pasuje ta sytuacja. Przed wyborami już by były konferencje że trzeba kontrolować spółkę bo kombinują.
Spełnia swoje marzenia i podaje jak się kiedyś sam wyraził kosztem wątpliwych korzyści dla spółki. Jakby mój prezes tak mi powiedział to wyleciałby na bruk z mojej firmy.