Na chłodno patrząc, mleko się wylało, po łódce kurz opadnie jak kropla w morzu a jednak dzięki niej w okół spółki jest głośno w "gazetach". Spółka wynikami i zamówieniami się wybroni. Zobaczcie co się dzieje w kwestii pozyskiwania zielonej energii i w jakim zastraszającym tempie się to rozwija w całej europie a ZPUE jest do tego bardzo potrzebny poprzez swoje produkty. Oczywiście zagranie zarządu wobec akcjonariatu należy potępić...
GLCOSMED PRZED WYBICIEM,dziś delikatnie został przekroczony historyczny szczyt przy 10 mil. obr. MLsystem jak przebiło historyczny przy 40 zł jest 89 ,Photon historyczny przy 7 ,jest 18, Pcexol jak przebił historyczny szczyt nie dawno na 6 zł jest 8,60 i jeszcze też pociągnie do góry ,nie wspominając o mercatorze i harperze,na których jest już dystrybucja . Sprawdzcie sami na wykresie co się stało Ja nie miałem za co kupić,bo siedziałem tu, więc potem tylko pozostało pogratulować posiadaczom.Wystarczy przejrzeć wykresy harpera i pcexola -spółek z branży i wyciągnąć wnioski ,bo wszystko przed nami.POZDRAWIAM