• Ktoś blokuje wzrosty Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Pomimo tak tragicznego komunikatu ktoś skupuje oraz zablokował po prawej stronie.
    Co dla jednych komunikat był sygnałem sprzedaży to dla drugich jednak kupna.
  • Ty się lepiej Autor: ~gekko [83.19.239.*]
    nie odzywaj bo to tyy ostatnio tak plules na spólke, co teraz tak ci zależy na wzrostach?!
  • Re: Ty się lepiej Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2020-07-22 o godz. 11:33 ~gekko napisał(a):
    > nie odzywaj bo to tyy ostatnio tak plules na spólke, co teraz tak ci zależy na wzrostach?!

pluję na to co zrobił prezes, bo przegiął na całego, a teraz obiektywnie komentuję to co widzę, lecz trudno będzie mu mnie przekonać i inwestorów do siebie ponownie
  • Re: Ty się lepiej Autor: ~longterm [89.64.87.*]
    Zakupem jachtu nie przejąłem się wcale, ludzie za tydzień o tym zapomną a kurs pójdzie murowane spokojnie o ok. 20% do góry. Każdy to i tak wie, ale niektórzy dają się podpuszczać :)
  • Re: Ty się lepiej Autor: ~Aleksander [188.146.103.*]
    Urząd Skarbowy nie zapomni kolego, KNF I CBA też nie zapommi
  • Re: Ty się lepiej Autor: ~longterm [89.64.87.*]
    jesteś z konkurencji?
  • Re: Ty się lepiej Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2020-07-22 o godz. 16:31 ~longterm napisał(a):
    > jesteś z konkurencji?

Jeżeli ktoś postąpił tak nieodpowiedzialnie jak prezes wystawiając się na odstrzał ze strony instytucji to można spodziewać się kontroli jak nic. Ja już wcześniej pisałem że to strzał w kolano i aby nie zaprzepaścił lat swojej pracy i pieniędzy akcjonariuszy, a historia widziała nie takie upadki. Powtarzam po raz enty --- pycha kroczy przed upadkiem.
[x]
ZPUE 0,26% 374,00 2022-12-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.