• prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~xxl [91.219.115.*]
    j.w.
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    To smutne, zabawne i prawdziwe - wszystko w tym samym czasie. No ale kogo to tutaj obchodzi, nie fanpli? Ważne, że spółka z "świetlaną przyszłością" i warto się tu kisić o 5 lat dla pięknej stopy zwrotu wynoszącej minus 50% XD
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Zaczyna to do mnie docierać...
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~fanpli [89.64.79.*]
    co, było a nie jest nie pisze się w rejestr!
    swoja drogą: skąd te ciągłe żale od tych co mają i nie mają akcji?
    potrzebujecie adrenaliny i emocji to mercator czeka
    tak fajna wycena...

• Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~HueHue [45.135.187.*]
    Współczuje zakiszonym.
    Proponuję lobbować #antyscyzork i przeskok (frog Leap)na produkcję filmową własnych IP.
    Firma zamiast opowiadać o zyskach, mogłaby choć raz rzetelnie napisać jaka ilość pieniędzy rozchodzi się na poszczególne, multidyscyplinarne eksperymenty.
    Czekam z niecierpliwością na szalone zyski z parków rozrywki, wirtualnych eventów z Polsatem czy organizacji meczy uefa.
    Zamiast skupiać się (inwestować) we własne filmy i animacje które firma potrafi zrobić najlepiej i sprzedawane w kinie a nie na jedyną słuszną platformę po stałej stawce, kasa rozchodzi się na zabawki i puste przebiegi zespołów.

Tak wygląda pasmo niepowodzeń przez ostatnie 5 lat.
    Może to w końcu dotrze do właścicieli, że dywersyfikację dochodów robi się w zakresie kompetencji i przy zachowaniu tych samych kosztów.

Słyszałem że Warszawie zamyka się jednego przewoźnika obsługującego ztm. Może „scyzoryk szwajcarski” zainwestuje w kilka autobusów i kierowców. Ta ironia dokładnie opisuje, jak PLI inwestuje w nowe linie usług.
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    A no jest sobie Mercator i nie narzekam na swoje 170% zysku w ciągu 5 tygodni. Będziesz tak miły i przypomnisz mi ile zarobiłeś na Platige w ciągu 5 lat?
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~fanpli [89.64.79.*]
    macie racje!
    jednak mam dużo empatii dla takich jak wy
    i kibicuję wam abyście wzrostów na swoich spółkach nie przespali!
    zbyszku jesteś moim idolem, brawo!
    "zbyszku jesteś moim idolem, brawo!"
    Awww :3 dzięki serdeczne, ale co to za osiągnięcie skoro twoim idolem jest pewnie każdy kto kiedykolwiek coś na giełdzie zarobił... ;)
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    Panowie, krótka piłka. Jak się nie podoba to wypier.....
    rado
    im się podoba tutaj siedzieć i płodzić te
    pokurcze prozy z pogranicza lgbt pełnego kompleksów...
    hehe, zarabiać po 170% to gdzie indziej
    ale, wypłakiwać się jakie to platige niedobre to tutaj
    zaiste jakie to obiektywne i wiarygodne...
  • Re: prześpicie na tej spółce całe wzrosty na giełdzie :) Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @Zbyszku moi idolem tez jesteś! Nie każdy kto zarobił nim jest bo nie każdy lata po forach spółek i trolluje. Ja zarobiłem tu i tam ale nie latam chwalić się tym bo nie mam już 19 czy 23 lat. i nie muszę strugać wielkiego Ynwestora no forum bankiera

Wierzę Wam na słowo, że prześpię tu wzrosty więc zaczynam wychodzić, bo komu wierzyć jak nie Zibiemu co to zarobił 170% od 10 tyś złotych.
    Dobrze, że tu jesteście i ostrzegacie nas ślepych przed niebezpieczeństwem.
    JPRDL, że ja to napisałem qrwa nie wierzę :)
    @Rado oj Raduś nie denerwuj się, nie wyganiaj mnie stąd. Ja się tutaj świetnie bawię :)
    @fanpli Oh już się zaczyna obrażanie, ach ja nieobiektywny i niewiarogodny! Nikt tutaj nie płacze, ja wam po prostu współczuję całym serduszkiem :) swoją drogą, gdzie się podziały te wielkie obroty, o których tu ostatnio pisałeś? "Gruby" się pewnie załadował i teraz śpi, nie? XD
    @bialoczerwony1972 lepsze +170% od 10k niż -50% od dowolnej kwoty ;)

Co wy tacy drażliwi koledzy? Ah no pewnie też byłbym drażliwy jakbym był załadowany po jaja w bezwartościową spółkę podczas gdy dosłownie cała reszta giełdy rośnie xD

@Zybszku170%

No ba pewnie,że tak. Tyle, tylko że dorosły facet mający normalne poczucie wartości nie musi się dowartościowywać chwaleniem w piaskownicy że on zarobił...
    Co z tego, że wymienię CI tu ostatnie moje szybkie strzały albo moje pierwsze wejście w PLI i wyjście i znowu wejście i obecną moją średnią. Co z tego???
    Ani mi od tego kasy nie przybędzie, ani poczucia wartości nie podniesie. Co innego tobie, Ty tego potrzebujesz.
    A skoro potrzebujesz to chwal się. Nawet nicka zmień na Zbyszek170%.

Nie, nie jestem załadowany tu po jaja. Mam jakieś 15% kapitału w PLI, więc jak widzisz ZONK.

i ja się też bawię
    czytając dr zbyszka
    haha, szczególnie jak nazywa się
    platige bezwartościową spółką...
    w końcu... coś tam chyba jednak ma wartość?
    bycie mistrzem świata w pewnej dziedzinie ma swój wymiar i się liczy
    a, taka głowa tomka nic nie warta?
    co zaś do patrzenia na spółkę versus notowania
    to giełda w większości przereagowuje albo niedoszacowuje
    i cena to albo wielokrotność faktycznej wartości albo jej w żaden sposób nie oddaje
    tylko w niewielu przypadkach pokrywa się
    zresztą, warto pamiętać, że dziś tam a, jutro?
    kto wie, może i tutaj?
    w końcu gra nie jest skończona i toczy się dalej
    i tylko:
    THE SKY IS THE LIMIT
[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.