Info z branży. Już niedługo.......... "Udział w zorganizowanej grupie przestępczej wyłudzającej podatek VAT w związku z obrotem metalami szlachetnymi zarzucono 11 osobom w akcie oskarżenia, który trafił do bydgoskiego sądu okręgowego - poinformowała w środę PAP Prokuratura Krajowa. Grupa przestępcza działała w latach 2012-2013. W śledztwie - jak przekazała PK - ustalono, że oskarżeni "dopuszczali się przestępstw oraz przestępstw skarbowych związanych z fikcyjnym, karuzelowym obrotem różnymi wyrobami, w tym przede wszystkim granulatem i złomem złota oraz innym metalami szlachetnymi".
Śledzę Twoje poczynania i wpisy od ponad roku i zastanawiam się jaki masz cel czlowieku w ciągłym publikowaniu tych treści (skądinąd trafnych). Przecież już likwidują spółkę a Ty się ciągle na niej wyżywasz. Frustracja? Ja też tutaj umoczyłem dość dużo kasy, ale idę dalej, nie mam czasu na blogowanie.
Znam, znam. I Czyżewskiego też. Ale bracia Sikorscy byli za drodzy dla Piotrowskich. Zresztą Prezes mówił, że na lewo kradli im tematy. To musieli odejść.