• Od poniedziałku Autor: ~Hm [88.156.128.*]
    Ok pora powiedzieć .... w USA nowe maksima .... na Twitterze w USA piszą ze banki USA będą rosły w przyszłym tyg ze zaxznie się tam rajd ..... myśle ze i u nas będzie to miało odzwierciedlenie. Do tej pory grały tutaj marne ludki z kilkuset tysiącami na koncie ale powinno robić się ciekawie jak wejdą prawdziwe fundusze z prawdziwymi funduszami, nie po tym wpisie poznacie ale po tym co się będzie działo ..... do zobaczenia na 20zl
  • Re: Od poniedziałku Autor: ~mako [89.64.85.*]
    Dzisiejsza zagrywka może pasować do tego co piszesz, ale ....nie musi.
  • Re: Od poniedziałku Autor: ~Hm [88.156.128.*]
    Będzie dobrze odbije spokojnie
  • Re: Od poniedziałku Autor: ~bos [91.150.169.*]
    byla okazja dopakowac nawet po 6
    ciekawie sie robi
  • Re: Od poniedziałku Autor: ~Wagwa [192.162.61.*]
    Powiem tak, sam tu siedzę ale nie widzę tutaj żadnych ruchów. Tylko strata. Już nawet nie liczę na zwrot wkładu. Myślę, że do póki będzie taki syf w zarządzie i nie będzie żadnych konkretnych decyzji to bank nie wyjdzie poza 7 może 8 zł.

Nawet OZE mu nie pomoże. Tą kasę to już spisałem na straty.

Może za 10 lat cos z tego będzie. Albo zniknie bank z notowań ciągłych....
    A ja dalej mówię spokojnie ... tu będzie 20zl
    Napisz jeszcze kiedy i jak się sprawdzi to jesteś Krzysztof Jarzyna ze Szczecina...
    A to już jie wiem czy będzie po dzisiejszej sesji to juz straciłem nadzieje i chyba w pon tez zacznę sprzedawać. Kolega ma 12tys akcji i tez żałuje ze dziś nie sprzedał bo tu nie ma kto kupować a już nie wiem o wyciąganiu jakimś sensownym kursie. Ale jedno wiem ze jak spadnie do 3zl to kupię
    Totalna schizofrenia, tragedia
[x]
BOS -0,19% 10,28 2026-03-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.