• Mało akcji. Autor: ~Lybex [91.197.227.*]
    Coraz mniej papieru na S.

Dla sternika K nie ma znaczenia, bo sternik będzie brać na prawo.

Gdyby żadne zasady nie obowiązywały to 0.675 MLN PLN w ciągu sekundy kasuje arkusz. Naturalnie pod warunkiem, że nie ma ukryciaków.
  • Re: Mało akcji. Autor: ~Ktos [83.7.101.*]
    Dzieki za słowa pocieszenia ale to padło z kolan nie powstanie, ja trace nadzieje
  • Re: Mało akcji. Autor: ~Lybex [91.197.227.*]
    Siedź i nie pękaj, nawet jak obleci do 50gr.
  • Re: Mało akcji. Autor: ~Oin [37.248.160.*]
    Cos czuje ze tu bedzie taki maly columbusik
  • Re: Mało akcji. Autor: ~Przewodnik [37.47.18.*]
    Tak tak dokładnie to będzie żyła złota kupujcie pls kupujcie Ja już jestem załadowany więc jeszcze raz namawiam kupujcie dużo po każdej cenie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Remek [188.147.102.*]
    Panowie a moje następuje konsola,przewalaja koło złotówki.. wybicie albo wezwanie,obstawiam to drugie,czarnymi brakuje około 4 milionów akcji do przymusowego,koluja kursem by zebrać od ulicy po zlotowce,Lechu wie że nikt mu nie odpowiema wezwanie po złotówkę więc będzie podnosił później zakup na wezwaniu,a póki co to słupy robi a dla niego koło złotówki,m jej akcji później zostanie ,a jak będzie płacił kilka złotych za akcję to woli teraz za złotówkę jak najwięcej zebrać,po walnym widać że ma 60 procent..czyli będzie miał problem z uzyskaniem 90,,więc po to był ten wyślij na 1.35 moim zdaniem..sciagneli podaż i tam ktoś zebrał kilkaset tysięcy akcji...taka moja teoria..patrzymy dalej,nie dajcie się robić w konia i nie sprzedawajcie akcji,niech słupy same się bawią......
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Przewodnik [37.47.56.*]
    Właśnie powinno tak być ustalone, że jak piszemy na forum, że "nie sprzedajemy" to ma tak być!!! Wtedy bym znacznie więcej zarobił.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Derek [188.146.177.*]
    Nie bedziemy sprzedawac..niech sami sobie przerzucaja...
  • Re: Mało akcji. Autor: ~volfek1 [89.229.211.*]
    po co oddajecie te akcje za bezcen, tutaj będzie jeszcze bardzo grubo.
  • Re: Mało akcji. Autor: ~Roman [188.147.105.*]
    Narazie pewno nie oddaja ludzie bo popytu nie ma..to nic nie oddasz..na jakiej podstawie twierdzisz ze bedzie grubo? Podaj kilka argumentów, nawet jak by bylo po 10 zl za jedna ajche to bedzie 1.66 przed scalenia? Zobacz black pearl..tam mozna powiedziec ze poszli grubo...grubo dla kazdego ma inne znaczenie..grobo bylo na crypym..merkatorze..columbusie 4 mass i brasie..
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.