• Ile mogą być warte akcje. Autor: ~SAP [213.216.74.*]
    Dobry wieczór,
    proszę o informację specjalistów ile mogą być warte resztki akcji Polnordu ? czy są jakieś szanse na wyższą cenę. Jak to widzicie warto trzymać? jestem umoczony powyżej 10 pln są szanse że dobije do tej ceny?
    Dziękuję za odpowiedzi.
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: sel [83.26.98.*]
    Państwowe fundusze przejmowały akcje po 13,50zł ale jak widać dojna zmiana bez problemu sprzedała je po 2,15zł Krawczyk kupował pow 10,50zł i może je ma może nie... Jeżeli nie zdecydują się wychodzić z GPW to z czasem mogą być jak akcje DINO 10 razy droższe od WK to pow. 100 zł .
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~Lewak_ala_Prawak [37.248.208.*]
    Powyżej 100zł, pomarzyć można.
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~oko_proroka [31.60.100.*]
    pod koniec 2018 r, gdy akcje były wyceniane w okolicach 10 pln, trwała hossa, kogoś kto pisał, że nie minie rok a będą po 1,6 pln jakbyśmy nazwali?
    marzyciel, idiota, gamoń? czy realista?

gdy w marcu dokupowałem Mercator po 10 pln po szybkim zjeździe z 20 pln (przegapiłem ten szczyt) i dalej dokupowałem po 13 jak odbił to tez słyszałem, że balonik kupuje - dzisiaj jest po 87pln i zastanawiam sie czy sprzedać, bo nie mam pewności ...może bedzie po 100pln itp itd
    Nastawienie na GPW do każdej spółki zmienia sie jak w kalejdoskopie - harper innogene biomaxima biomed xtb ...

• Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~slx [31.0.44.*]
    Hossa trwała również w 2019 roku. Przyczyną dramatycznego spadku kursu było zatrzymanie na kilkanaście miesięcy działalności operacyjnej w czasie hossy w deweloperce. Teraz gospodarkę zatrzymali na kilka tygodni i wszyscy widzą jaki jest dramat. Mosz, Woźniak i Gomoła zatrzymali działalność na półtora roku, a fundusze SP biernie się temu przyglądały i pozwoliły na spadek kursu z 10 zł na 1,6 zł, żeby Cordia mogła zgarnąć akcje pi 2,12 zl.
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~ooo [37.47.211.*]
    Ty jesteś z TVP? Wzorce godne naśladowania. Przestań bredzic. Weź się w garść. Przestań się ośmieszać :))
    A Ty chyba z rozgłośni Radio Maryja
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~ooo [109.241.215.*]
    Srawak schowaj się. Czy też piszesz zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa?
    Nie widzę znamion przestępstwa. Tak ru*a gruby małego.
  • Re: Ile mogą być warte akcje. Autor: ~ooo [109.241.215.*]
    No więc nie wyskakuj mi z radiem maryja.
[x]
POLNORD 0,00% 3,53 2021-02-17 12:27:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.