Dobry wieczór, proszę o informację specjalistów ile mogą być warte resztki akcji Polnordu ? czy są jakieś szanse na wyższą cenę. Jak to widzicie warto trzymać? jestem umoczony powyżej 10 pln są szanse że dobije do tej ceny? Dziękuję za odpowiedzi.
Państwowe fundusze przejmowały akcje po 13,50zł ale jak widać dojna zmiana bez problemu sprzedała je po 2,15zł Krawczyk kupował pow 10,50zł i może je ma może nie... Jeżeli nie zdecydują się wychodzić z GPW to z czasem mogą być jak akcje DINO 10 razy droższe od WK to pow. 100 zł .
pod koniec 2018 r, gdy akcje były wyceniane w okolicach 10 pln, trwała hossa, kogoś kto pisał, że nie minie rok a będą po 1,6 pln jakbyśmy nazwali? marzyciel, idiota, gamoń? czy realista?
gdy w marcu dokupowałem Mercator po 10 pln po szybkim zjeździe z 20 pln (przegapiłem ten szczyt) i dalej dokupowałem po 13 jak odbił to tez słyszałem, że balonik kupuje - dzisiaj jest po 87pln i zastanawiam sie czy sprzedać, bo nie mam pewności ...może bedzie po 100pln itp itd Nastawienie na GPW do każdej spółki zmienia sie jak w kalejdoskopie - harper innogene biomaxima biomed xtb ...
Hossa trwała również w 2019 roku. Przyczyną dramatycznego spadku kursu było zatrzymanie na kilkanaście miesięcy działalności operacyjnej w czasie hossy w deweloperce. Teraz gospodarkę zatrzymali na kilka tygodni i wszyscy widzą jaki jest dramat. Mosz, Woźniak i Gomoła zatrzymali działalność na półtora roku, a fundusze SP biernie się temu przyglądały i pozwoliły na spadek kursu z 10 zł na 1,6 zł, żeby Cordia mogła zgarnąć akcje pi 2,12 zl.