• pogoda dla bogaczy Autor: ~zdzis [83.25.198.*]
    przebieg pogody dla rzepaku jest idealny,spodziewamy sie rekordowych plonow. Zastanawiam sie czy to dobrze czy zle. Bedzie co przerabiac ,bezrobocie nie grozi,ciekawe jak zyski z produkcji.Duza ilosc rzepaku,niska cena ropy..........,jak myslicie to dobry prognostyk czy zly?
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Dirj3 [5.57.129.*]
    Ludzie nie napalajcie się tak na ten sukces to nie cd projekt.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~akcjo [85.128.3.*]
    Stabilne zyski, brak spekuły, super dywidenda = ja nie mogę ;) zero emocji :) fajne zyski :) mały ff, że ja kiedyś kupowałem takie gnioty że aż strach pomyśleć :) a tu taka perełka ;)).
    należy zmienić stan świadomości na długi termin ze stabilnym zyskiem :)
    czekam dwa lata, poczekam jeszcze 4 ;) albo i dłużej, chyba że zmieni się polityka dywidendowa to opylę ;)
    póki co .,..,,.,..,., sielanka :)
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Tonik [94.140.38.*]
    Super firma dewidentowa jestem tu kilka lat i jestem bardzo zadowolony.Modelowa firma dewidentowa polecam każdemu. Ceny rzepaku stabilne ziarka oleiste będzie dobrze.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~bocian [85.221.134.*]
    super firma ale dla emeryta nic tu się nie dzieje.. poczekam na dywidendę i sprzedaję!!
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~akcjo [5.173.154.*]
    no właśnie o to chodzi - dzięki temu śpisz spokojnie i czekasz na dywidendę :)
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Tonik [89.64.74.*]
    Masz rację cisza i spokój pewne zyski o to w tym chodzi.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Know [188.146.165.*]
    Co to dzisiaj się takiego stała ze taka duża promocja?:)
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Zywiec2018 [46.1.121.*]
    Wydaje mi się iż promocja wynika z faktu, iż w trakcie notowań zlecenia zawierane są po kursie najlepszego zlecenia oczekującego na rynku.
    Ale mogę się mylić
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~zdzis [83.25.205.*]
    nawet dywidenda nie poprawi nastroju
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Know [188.146.165.*]
    Myśle ze czyszczenie papieru przed wzrostem!!
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Tonik [89.64.73.*]
    Ktoś wywalił resztówki jakiś fundusz Altus lub Pocztylion tyle w temacie. Okazja jakich mało.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~pcc [87.248.73.*]
    zgadzam się promocja niecodzienna!! teraz północ! ta spółka w dzisiejszych czasach to bardzo dobra inwestycja, stabilne wpływy, duży zapas gotówki! dobra spółka na średni i długi termin.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: dirk4 [5.57.129.*]
    macie swoją pogodę dla bogaczy dziś zjazd o 6% do 56zł. Wie ktoś dlaczego tak spadło?
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Pcc [188.146.165.*]
    Ja wiem, ktoś pozbył się akcji! Może potrzebował gotówki może ma na oku inna inwestycje.. kto wie..
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~dirk4 [5.57.129.*]
    Na pewno akcji pozbył się ktoś duży więc nie zdziwię się jak na dniach wypadnie jakiś trup z szafy. Poza tym spółka jest za droga, zerknijcie na c/z oraz ć/wk . Przepływy też pozostawiają wiele do życzenia. Spółka napompowana na fali koronawirusowej spekulacji tak samo jak sektor medyczny , technicznie musi spaść kurs jeszcze bardziej , nie ma siły.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~zdzis [83.25.205.*]
    Zniwa rzepaczane ruszyly, kredyt najtanszy w historii ,plon rzepaku bardzo dobry,,nie ma podstaw do spadkow.
    ludzie czytając to forum to mam wrażenie, że nic sie dla was nie liczy tylko pogoda i że żniwa w pełni. Wszyscy w kółko o pogodzie że jest super i będą zyski. Oni stracili duże wpływy z segmentu olejów przemysłowych, najbliższe wyniki to pokażą a potem bedzie zjazd.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~know [87.248.73.*]
    duże wpływy z segmentów przemysłowych? o czym ty piszesz! olej w okresie pandemii (szczyt pandemii) był produktem którego sprzedaż dynamicznie wzrosła, magazyny wielu handlowców zostały wyczyszczone, II kwartał to zapewne uzupełnianie magazynów! spółka ma ogromne zasoby gotówki, o jakim napompowaniu kursu mówisz?
    nie mówię o oleju spożywczym, mówię o kontrakcie z firmami takimi jak chociażby lotos. polecam lekturę ostatniego raportu.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~costello [31.6.131.*]
    Raczej pogoda dla przegrywów n tej spółce przez półroku kurs w miejscu, a teraz nawet w dół. Niektórzy wieszczyli dawno 80 a będzie 55.
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~Dyllu [37.130.24.*]
    Ta spolka nie jest dla niecierpliwych. Wykres faktycznie nie wyglada imponujaco ale dodaj sobie odciete dywidendy za ostatnia dekade i wykres bedzie wygladl duzo lepiej
  • Re: pogoda dla bogaczy Autor: ~zdzis [83.25.209.*]
    Od nowego roku zakaz pasz z GMO, szansa ze odpady z produkcji oleju podrozeja ale mniejsza produkcja bydla /5 kaczynskiego / moze spowodowac mniejsze zapotrzebowanie na pasze. Co zrobic zeby pozbyc sie kaczora ,wszystkim zylo by sie lepiej.
[x]
KRUSZWICA 0,30% 66,00 2021-02-26 16:11:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.