• oddałem za bezcen Autor: ~3zł [89.229.210.*]
    spuściłem dziś 1000 szt po 1,04 zł i bardzo załuję bo akcja jest wart 3 zł na bank
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Ynoraz [94.254.203.*]
    Teraz na twoj kapital czekaja na innych spolkach. Fajnie mozesz stracic na GTN lub GNB albo poczekaz az idea sie otworzy, kupic i poczekac na korekte.
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Derek [188.147.103.*]
    Na tle stajni leszka open wyglada kiepsko..ktos jakby chcial a nie chcial..pare przelozen miedzy soba..nie ma popytu..jezeli chca tu ukerecic jakas kase..musza wyniesc gre na wyzszy poziom ...inaczej nic z tego nie bedzie..koluja...koluja...zeby sie sami nie zakiwali...kilkadziesiat tysiecy na zrzut i znowu znjadujemy sie w punkcie wyjscia...szkoda ze nie wykorzystali dzisiejszej sesji...moze faktucznie...komus nie zalezy zebybten papier urósł...bo bedzie wezwanie
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Derek [188.147.103.*]
    Czy oni sami od siebie kupuja ..bo mamy godzine handlu i tyle akcji sie przekrecilo? Dziwnie to wygląda..
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Ynoraz [94.254.203.*]
    Dziwny to byl ten baton 100k
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Ktos [83.4.220.*]
    No i powiedz Ynoraz czy ro sa przerzutki z konta na konto? Widzialem ta akcje na poczatku sesji, taki sam myk zrobili jak startowali z 70 groszy
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Ynoraz [94.254.213.*]
    Na pierwszy rzut oka to wygladalo tak jakby ktos nie wytrzymal... wystawil, a inny przypadkiem zgarnal. Poszlo Ynoraz... i w to bym uwierzyl gdyby obroty dzienne byly na poziomie ca 1mln akcji. Tutaj byla czysta przerzutka. Mamy tu jakiegos jegomoscia co kreci lody. Zobaczymy dokad nas zabierze...
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Makler [188.147.102.*]
    Zobaczymy co dalej.
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~staryGracz [89.229.211.*]
    słuszna racja oni sami Noble KUPUJE I SPRZEDAJE , kto wyszedł i kupił od razu Mercator odrobił 71% strat w 1 dzień, tutaj sa ludzie utopieni co brali po 3 zł i nigdy swojej kasy na tej spółce nie odzyskają nie mówiąc już o zarobku, ważne że przynajmniej na podbitkach próbują uciekać z tego syfu.
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~Derek [188.147.104.*]
    Z tego sie nie da uciec bo nie ma popytu , zobacz arkusz, zrzuc 40 tys akcji, to arkusz konczysz i jeszcze brakuje...czyli jedziesz do 1 grosza
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~amento [89.229.211.*]
    tu masz racje z tego bankruta większą iloscią akcji nie da się uciec , podobna sytuacja jak na bankrucie gcn - majacy mniejsze pakiety akcji uciekają na każdej nawet najmniejszej podbitce ale z większej ilości uciec po prostu się nie da. Ja bym teraz nie kupił żadnej spółki Czarneckiego bo po prostu już mu nie ufam...
    Teraz lechu juz nie bedzie mamil inwestorow..ma 3 miechy na ideii..jak nie to panstwo przejmie jego banki, a openowi tomicka nie pomoże, zdejma go za zlotowke z kawalkiem z gieldy albo z bankru, tuje, open zachowuje sie jakt trup, ktory czasami jeszcze ma drgawki bo sam nie wierzy ze juz nie zyje, ..
    Zeszamcili ta spółkę, mysle ze open sluzyl do innych rzeczy lesiowi, dlatego go utrzymywal sztucznie przy zyciu, kasa szla ale nie do opena a z niego tak jak z hb, przykre ale prawdziwe, niedlugo zobaczymy koniec tej bajki, a Tomicka bedzie musiala sobie znalezc nowe zajecie i wpisac w cv swoje niechlubne prezesowanie na tej spółce, myslalem ze ona cos tu wskura, natomiast jeezcze bardziej pogrzebala ta spółkę ...
  • Re: oddałem za bezcen Autor: ~amento [89.229.211.*]
    niby takie tanie a słabość wielka jak Lechu nic nie podciągnie to się kisi lub spada
    Zenia na przekladkach towar..podnosza 10 zlotymi i po nich 10 tys akcji idzie...pytanie- kto odbiera...bo na tych poziomach nie bylo popytu...jak sprawdzalem..kicha
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.