• Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    tylko nie mów że cisza przed burzą.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~anakonda [83.25.119.*]
    .. szuka SUPER PREZESA, albo ucieka przed KOMORNIKIEM ..
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [37.248.158.*]
    cierpliwości może się w raporcie czegoś dowiemy.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~Posiadacz [80.244.90.*]
    Dzisaijnktos pokazal prawie 1 milion akcji na sprzedaz.
    Tyle chcą wam upchać... Radze uciekac z akcji
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Najpierw nadmuchano kurs akcji kosztem kilku tysięcy, aby móc sprzedać milion akcji za dwa razy tyle. A kto dysponuje milionem akcji spółki ?
    Na to pytanie chyba każdy zna odpowiedź.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [5.173.12.*]
    wróciliśmy na ciągłe super.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [5.172.238.*]
    czekajcie dalej i patrzcie jak rośnie.
    Ludwik uciekaj z tego forum.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    Ludwik ile masz do sprzedania, że tak naganiasz?
    ubyło ci trochę?
    Bob też ma niby na sprzedaż...ale coś mi się nie wydaje że ściemnia bo za dużo negatywów sypie o spółce.

Spółka jeśli będzie podpisywała dalej kontrakty to ma szanse wyjść na prostą a wóczas będzie warta kilka złotych, ale jak spłaci obligatariuszy?

Najwżniejsze to jakoś się z nami dogadać...bo my ugodowi jesteśmy i dodatkowo nie sprzedawać nowych obligacji.
    Kwartałem nie ma się co podniecać ale moze spólka na koniec roku będzie mogła popisać się zyskiem na poziomie 1,5 miliona złotych. Pierwsze co to powinna zapłącić odsetki i kupić sobie czas u nas.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [31.0.121.*]
    tak też będzie a może i lepiej.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~Sprawiedliwy [195.38.12.*]
    Ludwik, ty chyba jesteś inaczej myślący.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~bob [91.197.89.*]
    Jestem realistą, sprzedawałem dużo niżej ale tak aby nie zepchnąć kursu - pozostało mi 70k, jak wzrośnie to pokryje częściowo potężną stratę, ale dalej będę wisiał na obligach jak wszyscy. I co mam być happy?
    Widzę, że wszyscy czekają na jakieś odbicie i wtedy będzie wysyp - ciekawe po ile?, który spowoduje lawinę.
    Trzymają nas za gardło i tak im w to graj.
    A skoro mam być już tylko lepiej, to dlaczego prezesunio nie wykona prostego ruch - jak robią prezesi na innych spółkach - zakup pakietu np. 200 - 500k akcji i info!!! To tylko 40k-100k, podejrzewam, że to jego miesięczna płaca i żadne uszczuplenie przy wiedzy, że wychodzą na prostą. Zwróci się jemu w mgnieniu oka. Podciągnie kurs, poprawi humory wszystkim, ktoś będzie mógł się uwolnić z kajdan - same pozytywy!!!
    Oj bob oj bob... Jakiś ty niepoważny jesteś. Prezes jako wtajemniczony musi uważać z zakupami akcji, bo może być posądzony o wykorzystywanie informacji poufnych, a kto wie co się szykuje?
    Może jest tu kilku przyczajonych i zbiorą wszystkie akcje do 1 zlotego... Hahaha tak widzi świat ludwik. Nie bierz tego do siebie bob.
    Bob tu moze byc podobnie
    https://m.bankier.pl/notowania/new-connect/CCTOOLS
    ok, nie biorę, ale czy nie jest tak, że zarząd jest ograniczony możliwościami zakupu do 30 dni przed ogłoszeniem raportu?
    Przecież nagminną - w sensie - bardzo częstą sytuacją sa zakupy i nnfo zarządów spółek, więc to nie jest tak że nie mogą.
    Ktoś coś wie, bo bez powodu cena jest podnoszona i nawet teraz wisi K po 0,23zł -43,5k i jedno zlecenie. Dwa tygodnie temu niemożliwa sytuacja, bo sam bym go zasypał kilka razy
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [31.0.126.*]
    no dalej sprzedawać jest okazja.
    no klasyka, może ustawione ukryte K na 0,23 i popycha kurs do przodu. Reszta jak widzi taką ilość to sobie myśli - poczekam, może będzie wyżej.
    Inna sprawa, gdyby ten z 43,5 na K chciał rzeczywiście kupić, to jaki problem zebrać 0,01 zł wyżej - to tylko dodatkowo 435 zł więcej, ale jakoś nie bierze!
    Bob, sam widzisz, że ktoś od Ciebie te ak je kupił zatem kurs podskoczył. Jak w tamtym tygodniu ktoś kupował to jawnje pokazywał ile chce kupić i brał. Gra może się toczyć o coś dużego. To dobrze dla wszystkich ze stron gdyby tak było.
    ~Posiadacz, zgoda. Też coś mi tu pachnie, bo tak bez powodu nie zebrano by 200k.
    Ale to też woda na młyn dla prezesika. Jak już wcześniej pisałem, jeśli kurs będzie rósł, to przynajmniej część akcjonariuszy i pośrednio obligatariuszy nie będzie truć i jątrzyć na forum, licząc na odrobienie części strat, a pośrednio może na spłatę części obligacji.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~ludwik [5.173.232.*]
    jak się okaże że to J.C. to dopiero będzie jazda.
  • Re: Ludwik gdzie inwestor? Autor: ~posiadacz [80.244.90.*]
    Ludwik przestać, tu jeszcze nikt aż tylu akcji nie kupił, coś się święci ale jeszcze nikt nie wie co, a te Twoje J.C. To już przesadzasz.

Jutro zjazd i to by było normalne, bo nie wiem dlaczego ktoś chce kupić PKC jak to się na 100% na tej cenie TKO nawet nie otworzy.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.