Nie moglo wyrwac z pozostalymi bo opf to dzialalnosc totalnie oderwana od problematyki GNB, GTN i Idea. Naturalnie oderwana w kwestii przyczyny wzrostu jakze spekulacyjnego...
Tego nie powiedzialem. Ale narazie to mamy wirtualny ratunek. A jesli sie zisci to i tak nie pojawi sie 'nowa' gotowka w firmie. Tutaj zeby mowic o realnym zainteresowaniu spolka musi byc kilka ladnych raportow. Wtedy pojada na wyzsze stabilne wartosci. Naturalnie aktualnie kto zapakowany to zgarnie deko zlotego.
Nie mam idei a juz pare razy na dolkach myslalem zeby wejsc... tylko planu brakowalo. Mam za to GNB i GTN. +100kPLN na rachunku dzis z tych 2 spolek. To cieszy.
Jaki masz pomysł na gre ? Ja wolalbym sie akcji przed raportem we wrześniu, myslalem ze teraz ruszy, ale jak widze jak ten papier sie zachowuje to widac potężną słabość co chwile ktos doklada na sprzedaży, no kiepsko to wygląda jak to sie nie ruszy za dzień dwa to chyba opuszczam pokład
Ja sie ustawilem na longa. Dla mnie minimum to poziom ~WK. Szalony? No moze. Tyle, ze na OPF moga spekulacyjnie doleciec w takie okolice ze... na pozostalych spolkach takze intwresuje mnie poziom WK, z tym ze bede jeszcze myslec po drodze jak to rozegrac. Poprostu zobaczymy jak pozostali to rozegraja. Wychodze z zalozenia ze LC nie odda po taniosci biznesu.
LC nie bierze udzialu w tym cyrku. On ma ma to wy..., natomiast wystarczy kilka osob z pakietami po ok 2-3% i zasobem gotowki zeby poprzerzucac papier na niebotyczne poziomy. Kwestia wyczucia czasu. Jakies dobre info, delikatny zysk etc etc... i moze poleciec. A pozniej ozenia to drobnym, tak ze zwroci sie prowizja itd itd...
Papier mieli w miejscu..nic ciekawego sie nie dzieje...brak popytu..ktos by zrzucil wieksza ilosc to bysmy lizali 0.60..zobaczymy co wymysla...czy powrot do bazy czy w duga manke...
Skupilem.gnb po .2555-.2565. Nastepnego dnia zjechal na .24xx, a liczylem na 2-3% zysku.przy realizacji straty. No i sie wk... deko. Nie oddalem, a juz prawie mialem po .24. puscic... to samo open. Mam.tego duzo bo usrednialem sporo, z reszta jak na kazdej spolce lc. Mialem kilka okazji to sporego zarobku, ale oczywiscie uznalem ze slabo jeszcze poszlo w gore. Nie sa mi narazie.potrzebne te zlotowki wiec niech pracuja.
No i go konczymy i jak to mowia uj bombki strzelil... teraz bedzie kiszonka ale na wyzszych poziomach. Czyzby to nowa metoda smart money? Zbieramy dlugo na danym poziomie i cyk 50% w gore. Pozniej dystrybucja do zalozonego poziomu i skup z zysku... i klepanie w miejscu tak zeby ludzie oddali ze strata. I tak schodek po schodku...