Jest szansa na klasyczny dla PMPG odpał (bez powodu?). Mi na to wygląda, ale zastanawiam się ilu jest utopionych i co zrobią jak spółka zacznie rosnąć - zasypią popyt?
Ja zacznę sypać dopiero powyżej 3 zł. ;) zbyt wielu umoczonych w okolicach 2 zł nie ma. Dlugo kurs na tych poziomach nie był, wiec dopiero po przekroczeniu 3 zł pojawi się większa podaż.
Teraz wazne zeby swiece tygodniowa utrzymac powyzej 2zl gdzie linia trendu wzrostowego przebiega .widac ze duza podaz ustawila sie powyzej ostatniego szczytu I narazie nie ma chetnych do zbierania ?
Powiem tak niech rośnie po 10-15% gniot dziennie. Jak przyjdzie sesja powyżej 30% Przy obrotach powyżej 100 000 sztuk to będzie znak że trzeba się będzie powoli ewakuować zwłaszcza że przy posiadanej przeze mnie ilości walora będzie ciężko z tego wyjść przy mniejszej płynności..
Dziś 100 tys sztuk nie było ale za to obrót wyniósł więcej co spowodowało że gniot znalazł się na stooq na pierwszej stronie z największym % wzrostem na GPW. Ciekawe czy jutro to się przełoży na dalszy wzrost?
Sądzę że jedziemy znacznie wyżej , za długo był po zecie, więc może być łatwiej wywindować kurs i ostatnia chwila żeby.....A porównywanie tego czegoś do CDR to trzeba mieć niezły tupet.
Klasyczne podbijanie kursu przez prezesa, co kilka lat ten sam schemat a potem ubieranie drobnicy. Proponuję jeszcze czekać, zobaczymy do ilu podciągnie i ile narybku się dołączy i podbije.
Fajnie by było żeby było ciekawe info ale powątpiewam w to ale na mój rozum to jest to ostatnie wybicie przed nadchodzącym kryzysem. Ostatni taki rajd doszedł w okolicy 3 zł. Jak będzie teraz nie będę wróżką , trzeba bacznie obserwować. Ja będę wyprzedawał się jak trend zawróci.
Właśnie dzisiaj kurs wybił się górą z dzisięcioletniego trendu spadkowego i to z potwierdzeniem obrotów a pisałem, że czeka nas ostra jazda.... Pegazus oby na parę lat..... Może ten bitcoin to prawda ...
Przeczuwam, że Pegasus to prezes, zawsze jak jest rajd spółki na północ, uaktywnia się tutaj bardzo inteligentna osoba, ostatnim razem było to samo chyba pod nickiem "MiB" . Wyczuł on, ze ma odczynienia z wyznawcami "dobrej zmiany" co łykną wszystko począwszy o 3 bombach na pokładzie tupolewa po zarobki 2 tys euro miesięcznie za 5 lat dla sprzątaczki i chyba już 20-tą emeryturę dla emeryta. Dlatego Pegasus ma wielki ubaw pisząc do zj......ów o gwiazdach, rajdzie jak bitcom a ostatnio nawet porównał to coś do CDP. To już naprawdę trzeba mieć tupet.
Hi Chory czlowieku, zrobiles mnie prezesem spolki gieldowej, pomimo, ze mieszkam 18 lat 1200 km od Warszawy Opamietaj sie zanim do konca sie zblaznisz,. Podejrzewam, ze ty nigfdy nie miales akcji pmpg a jesli je masz to ...prosze pokaz je w postaci zlecenia sprzedazy jutro ok godz 11 ...czekam Bywaj ....glupku, nie mozna ciebie traktowac powazniwe po madrych wypowiedziach pojawiaja sie idiotyczne zaczepki ,,...Hmm Obudz sie z letargu... M
Boże Pegasus opanuj się ! Jeszcze mnie pobij . Została mi jeszcze jedna akcja. Złotą akcja. .........po jakich mądrych wypowiedziach pojawiają się idiotyczne zaczepki? Jak tu większość nie ma pojęcia dlaczego kurs rośnie, wytłumacz im bez patrzenia w gwiazdy.
komuchu tu wszyscy wiedzą dlaczego kurs rośnie ale ty się nie dowiesz... wystaw te swoje akcje jutro o 11 tej jak pegasus radzi zobaczymy ile wart jesteś a tak na marginesie to zapytam z czystej troski czy w domu wszyscy zdrowi ?