Ciezko powiedziec kolego, w dwie sesje przemielilo sie prawie 500 tys akcji...i wedlug mnie to poczatek..ktos zbieral prawie wszystko...akcji w arkuszu malo..mozna zrobic wiatrak wysoko...pytanie? Jaki pulap założyl sternik? 2.75 baton..jak go przejdziemy..to do 7 zlotych praktycznie drobne..
Przeciez to tak nie dziala. Zeby to tak polecialo to musiala by byc pora obiadowa, zero luda przy notowaniach... ostre zlecenie pkc i kierownik co to pusci po 1s... wtedy mozemy doleciec do tych 7 zl... a tak przy 1.5 czy 2 zl to arkusz wypelni sie tymi ktorzy pozbierali po taniosci po 0.7, 0.8, 0.9, 1, 1,1 itp... takze patrzac na dzisiejsza sesje dluga.droga przed nami o ile zbieracz sie nie podda. Ja sie zastanawiam czy usredniac w gore cos.
Kolego a widziales zeby ktos tu sypal jakies wieksze ilosci? Nie musi byc pory obiadowej...a ile uzbierali do zlotowki...drobni przerazeni...sporadycznie usredniali...reszta podeszla do tego co ma byc to beszie....ja bym sie nie martwil...tu wiekszosc ma akcje miedzy 3 a 4 zlote..liczylem i stawiam na to ze max 2.3 miliona jest w ulicy...500 tys przemielilo sie na tylko 2 sesjach...takze sam sobie odpowiedz..jest baton na 2.75...jak go by lykneli moment jestes na 5 zlotych..w arkuszu nic nie ma wiekszego...najwazniejsze ze nie ma tu fundow...a ulica ma tych akcji jak na lekarstwo...wiec..mozna sunac do gory z lekkoscia...
A co do batanow to w sumie ok, niech janusze oddaja ponizej 2 zl. Papier trafi w silne rece, pozniej pewnie opadnie, a nastepnie przyjdzie moment w ktorym bedzie juz tak malo papieru ze poleci w kosmos.