Ale nie martw sie ..ktos wystawil na 0.70 sto tys...i jak.szli to munto wzieli..takze pociesz sie ze sa lepsi zawodnicy od ciebie..teraz ten co wystawil mialby 80 procent do przodu
ja też już byłem bliski oddania gdy cena po scaleniu osiągała cenę prawie sprzed scalenia (lub niżej), ale zostawiłem bo stwierdziłem, że szybciej sobie napalę tym papierem w piecu niż oddam w takiej cenie, a tu jednak taka niespodzianka, mimo wszystko :) nie spodziewam się momentalnych kilku, kilkunastu złotych, ale ostatnie sygnały - pozytywne.
Wiadomo nic nie idzie sesja za sesją w góre, musza postać wysadzić nas z siodła, ale mam takie samo podejście mi to lotto mogą mnie wyzerować bede trzymać a nóż coś z tego będzie a ostatnie sesje pokazały ze ktos działa na papierze. Pozyjemy zobaczymy
Panowie bylem na papierze getinholding..jak szedl ..skonczyli bieg na 2.73 tam tez byly cofki...zawracali i mnie z isodla wysadzili na chwile...pozniej znowu wskaiwalem wyzej i tak w kolko..dalo sie zarobic ale nigdy tyle jakbym siedzial od 0.90 tam...