• Czarny scenariusz Autor: ~Xxxl [126.255.157.*]
    Ruch lotniczy nie wraca do stanu sprzed epidemi. Samoloty linii lotniczych 'zarastają mchem' więc oferują chartery dla biur podróży po kosztach a nawet dopłacają do interesu żeby tylko 'przewietrzyć' samoloty. Serio nie boicie się takiego scenariusza i nawet nie bierzecie go pod uwagę?
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~rom [185.152.122.*]
    Biuro podróży bez transportu lotniczego nie istnieje.Dlatego nie wiem dlaczego ma latać po kosztach.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Xxxl [126.255.157.*]
    Dlatego wybiera tańszy charter linni lotniczej a nie enterair
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~maklero [46.169.150.*]
    ilu tu znawców lotnictwa szok:)proszę o przykład tańszego czarteru...
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Góra [89.64.72.*]
    Enter ma podpisane dlugoterminowe kontrakty z biurami podróży - niektóre kontrakty na loty mają ważność do 2021 roku, mozna o tym poczytać we wcześniejszych komunikatach. Wiec zmiana przewoźnika od tak dla kaprysu lub bo przez chwile bedzie mial tansza oferte nie wchodzi w grę. Ja wiem, że niektórzy chca jeszcze załapać się na tanie akcje, wiem jak to działo, sianie paniki i mocenie na forach w celu obnizenia ceny akcji. Nie powiem ze to nie dziala, niektorzy daja sie na to nabierac. W moje ocenie warto trzymać akcje tej spolki, a zobaczycie jak bedzie rosło.

• Re: Czarny scenariusz Autor: ~Xxxl [119.106.3.*]
    Nie mam zielonego pojęcia o tej branży, dlatego zadaje pytanie, a nie mówię, że coś się napewno wydarzy. Jestem zwolennikiem szukania ew. zagrożeń, a nie bujania w chmurach i twierdzenia, że na 100 % będzie tylko lepiej...
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~pilot [84.14.139.*]
    To proponuję nie zadawać tak idiotycznych pytań, bo się ośmieszasz. Wiadomo, że anonimowo to łatwe, ale wyszedłeś na strasznego ignoranta i idiotę
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Glos [37.47.22.*]
    Wcale nie, scenariusz z ostra konkurencją na czarterach jest prawie pewny, a gdzie będzie latał LOT do Wuhan?
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    Ostra konkurencja LOTu zarzadzanego przez Państwo.

https://mobile.twitter.com/4tech_uk/status/1274822140290830336
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Glos [37.47.22.*]
    Gazeta Prawna z dziś, lufthasie grozi bankructwo... Jeżeli spadają to jakie szanse ma enter? No właśnie... Pakować walizki póki zarząd nie zrobi tego jako pierwszy..
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~bs [89.77.112.*]
    O Lufthansie mówiło się szybciej, były chyba jakieś plotki, ze LOT jakiś czas temu miał ich kupić... Więc problemy mieli chyba przed pandemią.
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~Glos [37.47.56.*]
    ::)) lot kupić Lufthansę? :)) no, powiedzmy...
    Tak jak WP miało by szanse pokonać Bundeswere :)
  • Re: Czarny scenariusz Autor: ~jazz [188.146.188.*]
    Dnia 2020-06-23 o godz. 09:50 ~Glos napisał(a):
    > Gazeta Prawna z dziś, lufthasie grozi bankructwo... Jeżeli spadają to jakie szanse ma enter? No właśnie... Pakować walizki póki zarząd nie zrobi tego jako pierwszy..

Enter jest przewożnikiem niskokosztowym , to nie to samo co Lufthansa.
[x]
ENTER -1,12% 52,80 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.