To normalne..zeby przeskakiwac na inme spolki typu 4 mass.mercator..columbus.crypyy..
Lechu musialby tu puscic info ze produje maseczki i rekawiczki...a tak sie sami z tomicka potopia na openie...ale mnie to nie dziwi..stad byla taka duza kara dla opena na 1.6 miliona..z miseling...doigrali sie..
Wedlug mnie zeby nie zasmiecac parkietu powinni zdjac ta spolke z gieldy...nawet ialbatros nas niedlugo przegoni...
Spolki czarneckiego sa w nieslasce od dluzszego czasu..wszyscy pewno sflustrowani...bo zapakaowani jestesmy w jeden z gniotow lecha...na okolo wszystko idzie do gory a my spadamy..jestem ciekawy kiedy oglosza bankructwo jak hb? Obstawiacie ze na jesien czy dociagna do stucznia 2021 ? I lechu napisze lakoniczny komunikat o covidzie a tomicka to podbije i tyle zostanie z wielkiego opena...
open i złodziejski groclin to chyba najgorsze spółki na giełdzie, wszystkie bankruty z NC mają się dużo lepiej niż te badziewia. Te spółki powinny być przeniesione na NC może wtedy by coś podskoczyły bo tam wszystko rośnie.
Szkoda że Joanna już nie udziela wywiadów i nie omawia sprawozdań finansowych,Tomicka przegrała z zniszczoną reputacja,dużo gadała i nic nie wniosła, a pogłębiał tylko stratę,to wszystko, jestem ciekawy czy 5 baniek czy więcej straty wykażą we wrześniu?