ZPUE napisała , ze maja mniej zamówień. Narazie robią na 3 zmiany ale jak tak dalej pójdzie to będzie redukcja. Robia przetasowania w administracji , są przyjęcia. Aplikowałem przed chwila na produkcje , zobaczymy co odpiszą.
Dnia 2020-06-17 o godz. 08:53 ~ard napisał(a): > ZPUE napisała , ze maja mniej zamówień. Narazie robią na 3 zmiany ale jak tak dalej pójdzie to będzie redukcja. Robia przetasowania w administracji , są przyjęcia. Aplikowałem przed chwila na produkcje , zobaczymy co odpiszą.
Dzisiaj napisałem na adres kontaktowy. Jeżeli dostanę inne informacje a wszystko na to wskazuje zgłaszam Ciebie do odpowiednich instytucji bo to nie pierwszy raz. Jak chcesz akcje kupić graj uczciwie!
https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3497 05.05.2020 14:19 Pracodawca "Informujemy, że nadal produkujemy. Działamy i realizujemy wszystkie zamówienia. Obserwujemy jednak spadek ilości zamówień. Jeśli spadek będzie postępował konieczna stanie się optymalizacja zatrudnienia w naszej Organizacji. Zespół ZPUE S.A."
"Robią porządki na wydziałach, zmieniają się kierownicy na W2, technologii W2"