• 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [84.253.38.*]
    wczoraj pisalem okolo poludnia ,ze takie uspienie a raczej ustawienie kursu powinno sprzyjac jakims ponownym zakupom (no powiedzmy 15 tysiecy)
    zrobili zmylke i kupili wlasnie 40 000 papiera
    b.milo z ich strony (kto to jest ten ich ?)
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [84.253.38.*]
    O prawdziwym stanie Biotechnologii w PL. warto poczytac w raporcie " Biotechnologiczny skok w przyszlosc czy dryf"
    Polskiego Instytutu Ekonomicznego na ich stronie.
    Konkluzja:cienizna.Nie ma Polski absolutnie nigdzie.Naklady sa smieszne,Zachet niet.
    Jest tez co zrobic.
    Tyle ,ze przeciez bioinformatyk nie przyjedzie z pala pod sejm a gornik tak...slowem stawiamy na czarne zloto
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~Krisdm [89.67.24.*]
    2mln już obrotu... Tak jak napisałeś wcześniej dziś czas na wzrosty na Ryvu :) rosną na zmianę :)
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    na koniec sesji ( oserwowac live nie moglem) na rywu kurs zanizyli.( ponizej sredniej dnia) taka sytuacja jest zawsze dobra dla dnia nastepnego.
    A wielkosc tego zakupu dzisiejszego jakby odebrala ( tych dwoch niepismiennych pomijam) ludziom ochote na dyskusje.Jezeli ktos placi takie pieniadze za papier to zakladam ,ze chce zarobic. stad perspektywa przekroczenia 50 jest tylko kwestia niedalekiej przyszlosci
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~yoda [178.37.233.*]
    Też tak uważam , 50 już na nikim większego wrażenia nie zrobi. Dobrze będzie uklepać ten poziom, choć osobiście raczej od silnych wzrostów chętnie widziałbym info o jakimś due diligence jakiegoś fajnego podmiotu do przejęcia lub ujawnienie nowego większościowego;)
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    wszyscy przygladaja sie czy poleca jeszcze jakies pakiety po 47 :))
    i w ktora strone poleci " normalny" handel
    tymczasem ( ja przynajmniej ) czekam na newsy ryvu.
    dzien dobry
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~yoda [79.187.108.*]
    Kibicuję Wam na RVU , ale Slevita mimo wszystko lepiej się zachowuje. Płynność lepsza, mniej wahań.
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~Kurczak [198.21.24.*]
    Też miałem podobną rozkimnkę ale już jestem na innej mniej płynnej spółce i postawiłem na SLV - wszystkiego nie da rady mieć, Cały czas przyglądam się Ryvu i kibucuję.

zmeczenie materii na obydwu
    za duzo tego na raz.i tak to sie zastanawiajaco dobrze trzyma.
    teraz gdy juz wszscy nakupieni jest czas drobnicy. ci obstawiajacy po pietnascie spolek z palcem na klawiszu czekaja i gdy nie rosnie
    desantuja sie z paroma akcjami ,zeby miec udany dzien (i bron boze nie zobaczyc gdzies jakiegos czerwonego koloru)
    wszystko w rekach....komunikatow ;)
    staram sie zohydzac. a tak naprawde modle sie i zapalam gromnice ,zeby kupowali
    to taki zabieg PR-owski znany jako woodo -podworkowe
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    a to cwaniaki..caly dzien trzymali kurs w hibernacji zeby kupic po 47 znowu niezla porcje 15 000 tez brzmi dumnie
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~110058 [31.0.41.*]
    Ciekawe tylko kto i komu sprzedaje takie pakiety wstawiane dokładnie w taki sposób aby ani jedna sztuka nie znalazła akurat innego nabywcy "z ulicy". Intryga się (miło) zagęszcza. Liczyłem co prawda że do końca tygodnia kurs dojdzie do 50, ale przynajmniej wiadomo czemu (acz nie dlaczego) idziemy na razie boczniakiem
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~Kurczak [178.42.27.*]
    Ja tam nie mam nic przeciwko. 50 liźnięte, teraz kurs trzymany w przedziale 46-47.50, wiec kołkowiczow nie ma. Jest ok
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    kto kupuje nie tak wazne..jakis fund..kto sprzedaje..jak juz mowilem , przychodzi mi do glowy PFR.
    Oni pomogli uratowac emisje selvity ,ktora wypadala w fatalnym dla gield zawrowaniu( przed podzialem) biorac bpdaj po 61 PLN kupe akcji.Sa zarobieni.Maja tego jak siana.Dla nich to spelnienie wrecz modelowe statutowej dzialalnosci " wesprzec innowacje i zarobic" .NN ma bardzo duzo.
  • Re: 40 000 po 47 brzmi dumnie Autor: ~yoda [79.187.108.*]
    A ja myślę, że Ipopema kupuje.
[x]
SELVITA 0,00% 43,80 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.