• czemu się dziwicie ??? Autor: pawel12345678 [89.64.10.*]
    Główne dwa powody:

1. Ludzie zobaczyli i uwierzyli w potencjał spółki na podstawie innych spółek z branży = szczegółowa analiza.

2. Ludzie zdali sobie sprawę, że podział w zyskach z wydawcą jest max 50% może to być 40% lub 30% tak jest w tej branży. Ale co ważniejsze to nie oml podpisał z 3D Realms i Slipgate Ironworks ApS umowę na dystrybucje i marketing tylko All in! Games (Setanta) i to oni będą musieli ze swoich procentów się dzielić nie one more level :)

Zarząd ONE MORE LEVEL S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej: „Emitent”) informuje, że w dniu 18 listopada 2019 roku otrzymał drogą e-mailową od zarządu spółki All in! Games Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie (będącej wydawcą gry Ghostrunner; dalej: „All in! Games”) informację, iż All in! Games w dniu 18 listopada 2019 roku zawarła umowę o współpracy z Apogee Software Ltd (znana pod firmą 3D Realms; dalej: „3D Realms”) i Slipgate Ironworks ApS (dalej: „Slipgate”). Na mocy zawartej umowy All in! Games, 3D Realms oraz Slipgate dołączą do produkcji, dystrybucji i działań marketingowych związanych z grą Ghostrunner, która realizowana jest przez Emitenta.

Z analizy wynikało ze tak będzie. Dziwie się, że piszecie od 2 tygodni cena podczas premiery 5zł chyba 15zł ;)
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Huehuehueman [188.147.99.*]
    Trzymasz poziom chłopie. Mało osób tutaj naprawdę wie co się dzieje
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Brawoty [89.77.69.*]
    Miałeś kiedyś kalkulator w rękach? 15zl ? 30% dla wydawcy? All In wg ciebie z 30 proc zysku ma opłacić steam promocje i produkcję gry dobrze rozumiem? 3d i Duńczycy wg twojej wiedzy i ANALizy weszli do gry żeby promować grę nie produkować ? Chyba sprzedam wszystkie akcje Setanty bo właśnie mi uswiadomiles analityku że oni mocno dopłaca. Widać że nic się nie orientujesz bo większość z nas tu ma obie spółki więc lepiej już nic nie pisz jak to ma mieć taki poziom
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: pawel12345678 [89.64.10.*]
    Autor: ~Brawoty [89.77.69.*]

Brawoty nie bądź taki agresywny . Na pewno bardziej sie orietuje niż Ty . Polecam czytać ze zrozumieniem. Twoje obawy będą wyjaśnione po wynikach pierwszego kwartału w którym GhostRunner zostanie wprowadzony do sprzedaży :)
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: pawel12345678 [89.64.11.*]
    UP

w 2020-06-02 13:49 pisałem, że przed premierą będzie tu 15 :)

Więcej z Wami się niedziele informacjami/analizami i nie robię tego od kilku miesięcy . Za dużo hejtu za mało meteorytyki

Pozdrawiam

• Re: czemu się dziwicie ??? Autor: grab [89.65.234.*]
    Nie obrażaj się, na forum są ludzie którzy cenią sobie twoje analizy lecz są też cwaniaczki którzy wiedzą lepiej.
    Zawsze tak jest w każdej społeczności, więc rób to dalej co robisz dobrze .
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Zwyrol [185.151.75.*]
    To jest banda cwaniaków, którzy próbują wprowadzić ludzi na forum w błąd, lub sieją ogólnie ferment liczą na wywołanie dziennej zmienności i zarobienie 20-30 groszy na kursie co przy 100akcjach daje 20-30 złotych. Myślą, że to forum ma taką siłę, żeby zmienić kurs jednym wpisem. Ja sobie ogólnie cenie merytoryczne wypowiedzi co poniektórych, póki co nie uświadczyłem na forum merytorycznej analizy, która sugerowała by niepowodzenie projektu OMLa. :D Na szczęście ci do których mają trafić merytoryczne wypowiedzi mają na tyle oleju w głowie żeby odsiać ziarno od plew spokojnie :)

Dziwią mnie ludzie, którzy łapią zmienność zamiast zrobić buy and hold i zgarnąć większość trendu. Jak dla mnie day trading to strata czasu w dłuższej perspektywie pieniędzy, średnio około 80% traderów traci wbrew temu co piszą po forach :D xD matematyka nie kłamie, statystyki też nie. A to oni najczęściej sieją tu ferment. Spokojnie i do przodu.

Dawajcie wkład merytoryczny i cieszcie się zyskami, wszystkim tak będzie lepiej i pamiętaj " NAJSŁABSZE PSY SZCZEKAJĄ NAJGŁOŚNIEJ"
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Mietaszek [109.88.129.*]
    e tam, trzeba umieć oddzielić troli od ludzi, a nie się mazgaić :)
    ;)

chcecie konkretów ?

zapraszam do zabawy

znajdź dwa espi

https://www.bankier.pl/forum/temat_ghostrunner-2,41127211.html 
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~loki [114.202.205.*]
    Panie, podalbys Pan namiar na jakas inna solidna spoleczke przed ktora 1000% wzrostow w kilka miesiecy. Tutaj moze sie jeszcze kisic :P
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Nrt [37.8.240.*]
    Prowokator :D
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~Tylkooze [37.47.143.*]
    Fotovolt polecam mega tanie Oze, które już zarabia a nie dopiero planuje,będą dopiero grube mega wzrosty
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: kojak77 [185.107.67.*]
    O to chodziło?:)
    Zarząd ONE MORE LEVEL S.A. z siedzibą w Krakowie (dalej „Emitent”) informuje, że Emitent w dniu dzisiejszym tj. 1 sierpnia 2019 r. otrzymał informację mailową od wydawcy gry, że produkowana przez Emitenta nowa gra została w dniu 31 lipca 2019 r. zgłoszona do plebiscytu Gamescom Awards 2019 towarzyszącemu corocznym targom Gamescom w Kolonii w następujących kategoriach:
    - Best Action Games
    - Best Original Game
    - Best Microsoft Xbox One Game
    - Best Sony Playstation 4 Game
    - Best PC Game.

Zapowiedź nowego tytułu odbędzie się w dniu 19 sierpnia 2019 r. i zaprezentowana zostanie na stoisku w trakcie Targów Gamescom w Kolonii w dniach od 20 do 24 sierpnia 2019 r.

W nawiązaniu do raportu ESPI nr 19/2018 z dnia 28 czerwca 2018 r. wydawcą gry na całym świecie jest spółka ALL IN! GAMES sp. z o.o. Dzięki wsparciu wydawcy produkowana przez Emitenta gra otrzyma niezbędne finansowanie produkcji, profesjonalną kampanię reklamową, kontakt z influencerami, obecność na najważniejszych wydarzeniach branżowych na świecie, a także premierę na wszystkich największych rynkach jednocześnie.
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: kojak77 [185.107.67.*]
    cd:
    Zarząd One More Level S.A. z siedzibą w Krakowie informuje, iż w dniu 08.06.2020 r. powziął informację, że wydawca All in! Games S.A. zawarł umowę wydawniczą z 505 GAMES SPA z siedzibą w Mediolanie (Włochy), na podstawie której 505 GAMES SPA staje się współwydawcą gry "Ghostrunner".

Zawarcie wyżej wymienionej umowy będzie miało istotny wpływ na wielkość sprzedaży gry produkowanej przez One More Level S.A. jak i wysokość osiągniętych z tego tytułu przychodów.
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~byczek [77.65.104.*]
    Nie ma nigdzie napisane w żadnym ESPI, że OML ma prawo do marki Ghostrunner. Kolega się bawi w kotka i myszkę, to niech wyprowadzi mnie z błędu i poda link, bo analizowałem te wszystkie komunikaty już dawno temu.
    oj byczek a ja Cie pochwaliłem dziś a nawet obroniłem na forum all in ...
    Znam i umiem interpretować można powiedzieć "żargon" pisany notariuszy, adwokatów/radców prawnych czy Sądu... w tym żargonie jedno słowo może zmienić sentencje całego zdania.

a zabawa w kotka i myszkę możliwe ale nie znaleźliście poprawnego espi

ok

podam ten raport

ale zabawmy sie w Wasza interpretacje

czemu oml zrobił to :

Raport bieżący nr 5 / 2019

Zarząd ONE MORE LEVEL Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie (Spółka, Emitent) powiadamia, że w dniu 5 kwietnia 2019 roku do Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. został złożony wniosek o wprowadzenie do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji Emitenta, tj. 48.000.000 (czterdziestu ośmiu milionów) akcji zwykłych na okaziciela serii B o wartości nominalnej 0,10 zł (dziesięć groszy) każda akcja.

??? ktoś ? coś ?
    Raport bieżący nr 5 / 2019 to przesłanka do innego raportu oczywiście tego najważniejszego!
    podziękujecie później ;p

a co do podania kolejnych spółek na 1000% to są trzy ale nie zdradzę jeszcze a warto ;) czemu bo mam za mało tam akcji ;p

żeby nie było na oml 2 a na all in 6 jestem
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: pawel12345678 [89.64.9.*]
    LASER-MED S.A.: Podpisanie przez Emitenta istotnej umowy licencyjnej
    publikacja
    2018-06-28 18:28
    Spis treści:
    1. RAPORT BIEŻĄCY
    2. MESSAGE (ENGLISH VERSION)
    3. INFORMACJE O PODMIOCIE
    4. PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ 

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 19 / 2018
    Data sporządzenia: 2018-06-28

Skrócona nazwa emitenta
    LASER-MED S.A.

Temat

Podpisanie przez Emitenta istotnej umowy licencyjnej

Podstawa prawna

Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.

Treść raportu:

Zarząd ONE MORE LEVEL Spółka Akcyjna z siedzibą w Krakowie (dawniej: Laser - Med S.A.) podpisał w dniu 27 czerwca 2018 r. istotną Umowę licencyjną z spółką prawa handlowego, na podstawie której wyznacza ten podmiot jako wyłącznego wydawcę nowego Produktu który powstaje przy użyciu technologii Unreal Engine. ONE MORE LEVEL S.A. planuje zapowiedź produktu na drugą połowę 2019. Gra jest docelowo tworzona na platformy PC, XBOX oraz Playstation. Budżet projektu zakontraktowany został w umowie na kwotę 4 500 000 zł.
    Emitent przekazuje powyższą informację z uwagi na fakt, iż efekty realizacji zapisów umowy będą miały bezpośredni wpływ na wyniki finansowe ONE MORE LEVEL S.A.

ważne pogrubiłem dla ułatwienia ... jednak wolicie rybę zamiast wędki ...
  • Re: czemu się dziwicie ??? Autor: ~MikeyZ [78.9.189.*]
    Prawo do marki, znaku towarowego "Ghostrunner" ma AIG.. zgłoszenie do EUIPO poszło w 10.06.2020r. Jest to norma w relacji wydawca, a producent!
[x]
ONEMORE -3,19% 2,73 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.