• Moze do 40 zl? Autor: ~Obserwator [83.242.73.*]
    Potrzebna korekta . Za duzo urosla w tak krotkim czasie.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~Kurczak [198.21.24.*]
    Tydz. temu było po 38.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    a komu potrzebna? dziwia mnie zawsze takie wpisy.
    korekta jako co? korekta czego?
    jak na razie ja widze reczne sterowanie 99 po jednej str.
    50, 10 po drugiej. ulica tu moze jest w 5 %. siedza chlopaki w biurach maklerskich, czytaja te nasze wpisy i zalewaja sie lzami smiechu. wcisna guzik kiedy trzeba . pokomentowac mozna . wplywu to na nic nie ma. w okol 12 i tak ida na obiad .robi sie cisza. czasami dobry moment na opchniecie parenastu tys. po ustalonej cenie
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~Obserwator [83.242.73.*]
    Uroslo z 20zl na 50zl i sie dziwisz, dlaczego potrzebna korekta.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~Obserwator [83.242.73.*]
    Coraz mniej sily na wzrosty.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Nie znasz selvity ewidentnie. Jesteś tutaj nowy. Nie wiesz jak rośnie selvita. Ona zawsze wyznacza kurs górny i z niego spada po to aby podbić go na stałe za pare dni / tyg. Bardzo proszę odpuść pisanie nie znając spółki.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~swiss [188.154.148.*]
    ehh umknela mi calkiem ta popoludniowa ,chyba nudna juz czesc spektaklu. niestety lud pracujacy popoludniami tak ma.
    wracajac do korekty i do duzych wzrostow. gdy sie przypatrze jakie wydmuchy dzien w dzien i ile, rosna to taki wzrost ( przeciez poparty wynikami i perspektywami) nie jest nieuzasadniony.Kto go wywolal to juz inna sprawa.Na jakim poziomie sie ustatkuje tez nie wiemy.Spolka rosnie tyle ile jest dla kogos warta.Dzisiesza srednia byla 58.10. Zadanie wykonano.Nie wiem jaka maja srednia gdy zsumuja te pare dni ,trzeba by policzyc , ale dzisiejsze zamkniecie wygladalo na troche wrecz wymuszone w dol.moze jeszcze dobiora.tak czy owak ( wiem ,ze 50 wyglada urokliwie) jezeli zakonserwuja nowe wsparcie na 45 to gra muzyka.Nie wiem ilu z was ma rowniez ryvu, ale zezeli o mnie chodzi moga robic sztafete. raz ci,raz tamci.
  • Re: Moze do 40 zl? Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Ja mam ryvu. Czekam na ich postery i licze ze coś więcej się wykluje.
[x]
SELVITA 0,00% 41,30 2025-11-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.