• Walne 25.06 Autor: ~Szkapa_triton [188.147.97.*]
    Wybiera się ktoś?

Jak to było w poprzednich latach? Główni wysyłają tylko pełnomocników? Idzie się czegoś dowiedzieć?

Jeszcze nigdy nie wpadłem na walne ani tej, ani innej spółki, leszczem jestem i z giełdy się nie utrzymuję. Tym razem mam ochotę jednak zapisać mój leszczowy pakiet i uczestniczyć. Inne spółki z portfela w większości zarabiają, dają zarobić i prowadzą normalną politykę informacyjną, nie trzeba się fatygowac na walne, tylko tu padaka.
  • Re: Walne 25.06 Autor: ~waldek [31.60.0.*]
    Ja mam blisko to się wybiorę. Szczególnie ta białołęka jest ciekawa.

Jest kilka ciekawostek, value który walczy w ceramice nowej gali i śmierć jednego z akcjonariuszy.

kupować nie dokupuję, mam kupiony w tych cenach. Ciekawy ten arkusz, praktycznie dwa zlecenia na sprzedaży i tyle.
    i właśnie ktoś zebrał 4k z prawej strony.

dziwne, te notowania na tej spółce. arkusz pusty.
    oo i Widły szybko zrobili.

o co chodzi na tej spółce?
    oo i Widły szybko zrobili.

o co chodzi na tej spółce?
    wyjaśniło się, zabawy w toku badające arkusz.
  • Re: Walne 25.06 Autor: ~skubas [83.28.243.*]
    24k dzisiaj ktoś podebrał. Takich obrotów na tej spółce to najstarsi akcjonariusze nie pamiętają :))
  • Re: Walne 25.06 Autor: ~XCV [198.179.137.*]
    Mnie jednak nie będzie, termin nie pasuje.

Jakby wybudowali i sprzedali chociaż te 1000 mieszkań z Kampinosu, to po odliczeniu kosztów wygenerowaliby piękną gotówkę. Ale budując wyłącznie z własnych środków będą tylko przeżerać kasę na koszty stałe. Tu trzeba pozyskać finansowanie pod kolejne inwestycje...
[x]
TRITON 0,00% 3,64 2026-05-04 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.