• odjeżdżamy? Autor: ~domik [5.173.1.*]
    j.w.
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    ??! no po takich info to...
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Mpwrr [37.47.22.*]
    No pasy trzeba zapinać. Zaraz widly...
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Mortimer [89.64.88.*]
    Ba. Oni coś za szybko jeden po drugim te dobre wiesci publikują, publika sie nie ogarnia że taki nawał dobroci spływa i zanim załapią to ciut mija..nawet zdążą się malkontenci po drodze pojawić :P
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Baja [188.146.107.*]
    I to nie koniec na maj. Jeszcze premiera Taffy!!!
    Ale racja, że ludziska to chyba muszą przetrawić tyle info.
    Nikt nie przyzwyczajony że BTC coś tak często ogłasza...:)
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Mpwrr [37.47.22.*]
    Baja kupiłaś softblu?? Bo widzę że obserwujesz...
    Już dawno :) Nieźle mi poszło na kółeczkach :)
    Ale jaja!
    RPP obniżyła stopy ref.!
    Z 0,5 na 0,1!!!!
    Cała kasa na giełdę!!!!!!
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Mysz [37.47.22.*]
    A tak się na banki rzucili ... A coś czułem że na banki za wcześnie...
    Kupa! ja mam PeKaO!!
    Lecę zobaczyć nastroje.Ala tam był taaaki zjazd....
    Doba na pekao jakieś leszcze chyba nie siedzą. Zjechało ale i tak zarobiona jastem Nie będę sprzedawać.
    A kółeczka fajna sprawa, ja to tak z 20-30 procent na kółeczka przeznaczam. Delikatnie :) coby nie odjechało. No i gra i bucy
    Tylko się tu nie ucz bo jak odjedzie... To żal zostanie. Na Juju fajnie, albo novavis zaraz poleci
  • Re: odjeżdżamy? Autor: hannibal_lecter [31.0.86.*]
    Jako totalna leszczyna i świeżak zadam - być może trochę retoryczne - pytanie apropos kółek.
    Rozumiem, że aby wogóle się w takie coś bawić to podstawą jest tak czy inaczej dostęp do pełnego arkusza zleceń by na bieżąco a nie z 15 min opóźnieniem śledzić ruchy, czy tak ? W innym wypadku takie trochę upośledzone te szanse na jakikolwiek sensowny rezultat.

W temacie arkuszy, czy korzystacie zwykle z dostępów do nich przez swoje rachunki maklerskie, czy też jest jakiś portal/dostęp, który jest sensownie finansowo opłacalny itp ? Widziałem jakieś dostępy na statica.pl ale, że jak mówię - jestem totalnym świeżakiem to tak się rozglądam, uczę i zapytuję..
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    Ja tam nie mam dostępu do arkusza...
    Intuicja :)
    Ale zapewne przydatne. Jak postanowie wrzucić na giełdę większe pieniądze to takie rady też mi się przydadzą. Więc również chętnie wysłucham.
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    Ale nika to masz jak straszak na leszcze. Więc może nie leszcz?
  • Re: odjeżdżamy? Autor: cezary.kujawa [37.47.12.*]
    A dziękuję..ulubiona postać z lat "dziecinnych" :-) Cóż, gardzę chamstwem i prostactwem, a tego tu dużo się zdarza :-) Czasami więc komuś trzeba urządzić milczenie owiec :-) Staram się mimo doświadczenia zerowego przynajmniej zachowywać się poważnie ;-)

Żeby jednak bardziej merytorycznie...jak kręcisz kółka małym kapitałem ? Jak to się ma do prowizji i zysków. Czy mówiąc "mały kapitał" (wnioskując po Twoim - "Jak postanowię wrzucić na giełdę większe pieniądze...") masz na myśli relatywnie mały w stosunku do milionów, które wrzucają wyjadacze, ale na tyle duży by zarobić na kółku kilkaset złociszy ponad prowizje ?
  • Re: odjeżdżamy? Autor: hannibal_lecter [37.47.12.*]
    Zalogowało mnie na stare konto :-) Wracam do lepszego nicku :-)
  • Re: odjeżdżamy? Autor: ~Mortimer [89.64.88.*]
    Tego sie kiedyc naucze..kółeczek..obiecuje sobie że naucze sie kręcic kółka i sie nie cykać :P
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.