Ba. Oni coś za szybko jeden po drugim te dobre wiesci publikują, publika sie nie ogarnia że taki nawał dobroci spływa i zanim załapią to ciut mija..nawet zdążą się malkontenci po drodze pojawić :P
I to nie koniec na maj. Jeszcze premiera Taffy!!! Ale racja, że ludziska to chyba muszą przetrawić tyle info. Nikt nie przyzwyczajony że BTC coś tak często ogłasza...:)
Doba na pekao jakieś leszcze chyba nie siedzą. Zjechało ale i tak zarobiona jastem Nie będę sprzedawać.
A kółeczka fajna sprawa, ja to tak z 20-30 procent na kółeczka przeznaczam. Delikatnie :) coby nie odjechało. No i gra i bucy
Jako totalna leszczyna i świeżak zadam - być może trochę retoryczne - pytanie apropos kółek. Rozumiem, że aby wogóle się w takie coś bawić to podstawą jest tak czy inaczej dostęp do pełnego arkusza zleceń by na bieżąco a nie z 15 min opóźnieniem śledzić ruchy, czy tak ? W innym wypadku takie trochę upośledzone te szanse na jakikolwiek sensowny rezultat.
W temacie arkuszy, czy korzystacie zwykle z dostępów do nich przez swoje rachunki maklerskie, czy też jest jakiś portal/dostęp, który jest sensownie finansowo opłacalny itp ? Widziałem jakieś dostępy na statica.pl ale, że jak mówię - jestem totalnym świeżakiem to tak się rozglądam, uczę i zapytuję..
Ja tam nie mam dostępu do arkusza...
Intuicja :)
Ale zapewne przydatne. Jak postanowie wrzucić na giełdę większe pieniądze to takie rady też mi się przydadzą. Więc również chętnie wysłucham.
A dziękuję..ulubiona postać z lat "dziecinnych" :-) Cóż, gardzę chamstwem i prostactwem, a tego tu dużo się zdarza :-) Czasami więc komuś trzeba urządzić milczenie owiec :-) Staram się mimo doświadczenia zerowego przynajmniej zachowywać się poważnie ;-)
Żeby jednak bardziej merytorycznie...jak kręcisz kółka małym kapitałem ? Jak to się ma do prowizji i zysków. Czy mówiąc "mały kapitał" (wnioskując po Twoim - "Jak postanowię wrzucić na giełdę większe pieniądze...") masz na myśli relatywnie mały w stosunku do milionów, które wrzucają wyjadacze, ale na tyle duży by zarobić na kółku kilkaset złociszy ponad prowizje ?