• Z innej beczki Autor: ~saruman [46.151.143.*]
    Czy przesunięcie raportu było spowodowane informacją o zaanagażowaniu w INM?
    Wg mnie te dwie sprawy zupełnie się mijają.
    Dlaczego więc zarządzający i ich krewniacy chcieli zyskać trzy sesje giełdowe (dziś, jutro i piatek) na swobodny obrót papierami?
    Dziś można obstawiać że mamy przesypywanie ze słupów na właściwe miejsce; można to wszystko zagrać w jedną sesję.
    Co bedzie jutro i pojutrze? Wejście na nowe poziomy i odpał w poniedziałek po ewentualnej piątkowej informacji (to koniec miesiąca) czy kiszonka bo w piątek żadnego infa nie będzie?
    Ale jesli nie miałoby być to po kiego przesuwać raporcik?
    Kto wie ręka do góry ;-)

• Re: Z innej beczki Autor: ~Gepeto [37.47.15.*]
    Dobre pytanie. Z przesunięciem raportu jest coś na rzeczy.
  • Re: Z innej beczki Autor: ~Zxv [5.173.248.*]
    I dlaczego dzisiejszy raport pokazali przed sesją a nie po. Wg mnie chodziło o mniejszą ilość czasu na analizę i łatwiej odebrać papier, ale to moje zdanie.
  • Re: Z innej beczki Autor: ~stróż [5.173.57.*]
    Dobrze kombinujesz
  • Re: Z innej beczki Autor: ~saruman [46.151.143.*]
    Dodatkowa sesja na realizację z góry załozonego planu...
  • Re: Z innej beczki Autor: ~Kaz [188.146.229.*]
    Ja przechodzę na INVENTIONMED.
    Tu jest koniec.
  • Re: Z innej beczki Autor: ~Baja [188.146.104.*]
    Niestety mi się nie udało złapać tych za 1,50 bedzie jeszcze szansa?
  • Re: Z innej beczki Autor: ~Cyz [91.90.176.*]
    Dokładnie myśle tak samo. Bo przekładanie raportu nie miałoby żadnego sensu od tak. Coś tam musi być o czym my nie wiemy. A kiedy to poznamy to tez nie wiemy. Dokupiłem za 1,54
  • Re: Z innej beczki Autor: ~Magnes [77.253.21.*]
    Też chciałbym dobry nius w piątek na koniec sesji, ale wydaje mi się, że po prostu chcieli połączyć dwie kwestie - raport 2019 (słaby) plus inwestycja w INM ( możliwość dodruku przez Soft ) w jedną całość. Po spadkach będzie otwarta przestrzeń do reakcji na dobre infra od dwóch spółek.
[x]
SOFTBLUE -1,37% 0,29 2026-06-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.