Nie urosło bo leszcz marzyciel się bardzo rozpisywał. Ale jest dobrze, bo trolle wyłażą z nory a to oznacza że chcą taniej kupić by potem pisać up up także nie powinno spadać.
9 miesiecy od ostatniej emisji, a kurs jak tapnal tamtego dnia tak do tej pory nie powrocil do punktu wyjscia. Do tego zywot spolki zalezny od firmy trzeciej (bank), do tego dlugie miesiace bez zadnych premier (mikro indykow nawet nie licze). Jest wrecz fantastycznie :D.
PS. Gdzie wasze 1zl w piatek. Takie silne rekomendacje padaly, jeszcze w srode?? :)
CIG trollu, akurat Twoich wypocin nie biorę pod uwagę. No nie jestem zwolennikiem marzycieli którzy piszą up up itd. A szczególnie takich jak Ty, którzy jak nie maja akcji piszą jaka spółka zła, by nagle po zakupie zmienić nastawienie na p up. Dziwię się że ktoś bierze pod uwagę to co piszą tacy jak Ty.
@piki "CIG trollu, akurat Twoich wypocin nie biorę pod uwagę. No nie jestem zwolennikiem marzycieli którzy piszą up up itd. A szczególnie takich jak Ty, którzy jak nie maja akcji piszą jaka spółka zła, by nagle po zakupie zmienić nastawienie na p up. Dziwię się że ktoś bierze pod uwagę to co piszą tacy jak Ty."
Ad.1) Moze gdybys jednak je wzial pod uwage, nie wisialbys na haku jak wielu Twych forumowych przyjaciol? :) Ad.2) Proponuje sprawdzanie IP. Nie moja wina, ze mam wielu fanow o przeciwnym biegunie myslowym (jak nieprzymierzajac kolega @Jaś) :) . Kombinuja jak moga, a kurs i tak swoje ^^
Chyba trzeba ci cos wyjasnic: ludzie ktorzy tu pisza negatywnie o spolce to nie sa ci co nie maja akcji, przeciwnie - maja akcje od dawna, bo chcieli zainwestowac na dluzej w spolke growa. Tak, kiedys na gpw sie "inwestowalo" a nie "gralo" i "spekulowalo".
Kiedy posiada sie akcje tej spolki od kilku lat, probuje sie robic kolka, bo jesli nie jestes slepy i spojrzysz na wykres, to zauwazysz, ze bez robienia kolek na tej spolce nie zarobisz od czasu splita i premiery SGW3. Nie dziw sie wiec, ze kiedy ktos kto zna spolke i prezesa, widzac teksty typu "jutro 1zl", "idziemy na 3zl", "cig zgarnie dziesiatki milionow i zrobi 5 gier w tym roku", probuje wbic ludziom do lba ze male sa na to szanse.
To tylko tak wspominam, zebys wzial poprawke na to co piszesz, piki.
Piki, sprawdz sobie najpierw definicje zanim zaczniesz uzywac slow - przez takich jak ty trollem nazywany jest teraz kazdy kto ma odmienne zdanie.
Cig pisze konkrety, a ty tylko atakujesz ludzi bez argumentow. Kto tu jest trollem?
Sorry,ale jak się NIE posiada tego papieru,a STALE jedno i to samo w KÓŁKO,to trochę dziwne,graniczy z chorobą.Ja tu piszę PIERWSZY raz,ale czasem czytam CIG-a,więć ?
cig spec od kursu - hahaha, no po prostu mnie rozśmieszyłeś - aż się zaplułem. " jak kurs runął to już się nie podniesie" proponuję rekonesans po spółkach z fundamentami, m.in tymi ze skarbu państwa.
I tym postem pokazujesz jak mało wiesz o tej spółce, prowadzeniu biznesu przez 10 lat i zachowaniu zarządu wobec akcjonariuszy. Widzę nowe pokolenie rośnie, karuzela się kręci.
Poza tym oze, skąd te nerwy, pusty śmiech i typowa dla ubranych szydera? Może doszło do ciebie po wynikach, że jednak co się miało sprzedać, to się sprzedało i teraz wszystko leży w rękach banku i/lub nowej emisji? Chyba nie tak to miało wyglądać? Dziś sukcesem spółki będzie nie sprzedaż gry, tylko dogadanie się z bankiem, by nadal ciągnąć kolejne, coraz mniejsze produkcje na kredyt, pod przyszłą może sprzedaż.
Panowie :-)
Proponuje zamknac forum bankiera :-) i wrocic do lat 90 - tych :-)
Bez tego forum, bez tego pisania tutaj tez mozna zyc, tez mozna zarabiac na akcjach.
Potrafilibyscie funkcjonowac bez tego forum ?
hmmm ?
Czy juz nie ?
Dnia 2020-05-23 o godz. 10:08 ~coto_za_pokolenie napisał(a): > Panowie :-) > > Proponuje zamknac forum bankiera :-) i wrocic do lat 90 - tych :-) > > Bez tego forum, bez tego pisania tutaj tez mozna zyc, tez mozna zarabiac na akcjach. > > Potrafilibyscie funkcjonowac bez tego forum ? > > hmmm ? > > Czy juz nie ? W większości same bzdety ale - Czasem wpadają jakieś nowalijki.