Zgodnie z intencjami Stron Listu, Emitent jest zainteresowany objęciem podwyższenia kapitału zakładowego Kontrahenta, które ma być przedmiotem obrad walnego zgromadzenia, a Kontrahent i Akcjonariusz Kontrahenta wyrażają na to zgodę. Emitent nie wyklucza również przeprowadzenia emisji akcji skierowanej do Kontrahenta. Cena emisyjna akcji emitowanych przez Kontrahenta jak i przez Emitenta jak również szczegóły emisji akcji Emitenta będą przedmiotem dalszych negocjacji Stron.
Spółka radzi sobie 2-3x lepiej niż wcześniej, wiec kto wie. Ostatni szczyt był na prawie 3zł. Spekulacyjnie jest to możliwe. Podstawą jest 1zł. Reszta to szaleństwo inwestorów. A giełda już wielokrotnie pokazała, jak euforia bywa nieprzewidywalna. Minęły dwa lata od zjazdu, a pamięć inwestorów właśnie tyle sięga. Pora na akumulację i cierpliwe czekanie.
Obydwaj są gagatkami a tylko jeden ścigany i wstydzi się przyznać kto jeszcze doniósł? Tomaszek I Wstydliwy, król firmy krzak.A co z tym drugim na pewno jest czysty?Wszyscy wiemy że nie.Tylko JSW!
I dobrze...mały wór opróżniony,średni też,cały...po,uwaga,równiutkie 61!Będą ładowane po 56.Duży nietknięty jak zawsze.Wywalę wszystko po 80 i poczekam na 75. W przyszłym tygodniu z akwizycją stop,czwartek piątek wolny. No? który Dyzio się skusi? To nie ma znaczenia gdzie wisicie bo idzie o duże zarabianie. Naczelnego Dyzia Ta nie słuchajcie bo zniknie stąd w najmniej oczekiwanym momencie jak już opchnie całą padlinę z dużą stratą. Pamiętajcie : zawodowym giełdziarzom też zdarzają się wpadki, jesteście świadkami najbardziej spektakularnej. Od 2016 do '18-tego trząsł całą Jastrzębską,robił z kursem co chciał a tu proszę... Wiem bo byłem tam. Toczył pianę na mnie niebezpiecznie a tu dwóch gogusiów go ubrało. Pomyślcie : od kogo się jeszcze dowiedziała prokuratura nt. drugiego małego h...a tomaszka? I wy tu liczycie na wzrosty? Dwa dni po tym jak Jastrzębska złapie 56 zaczynam akwizycję i idziemy prosto na 80.Pa marzyciele he he... Macie do końca następnego tygodnia czas na decyzję.
No jesteś, jakżeby inaczej... Gdybym nie wiedział jak bardzo pomyliłeś się z tą inwestycją pomyślałbym że jesteś uzależniony od tego forum jak Broniewski od wódy,a gdyby sobie wyobrazić że jest ono barem -Ty już zamieniłbyś się dawno w barowy stołek.Czy skutecznie tych Twoich
50-ciu działa?... Widać po kursie Jastrzębskiej... Głos każdego z nich to 1% mojego. Więc trzeba by 100-tki żeby mnie skontrować. Równie dobrze mogliby sobie wziąć kawałek blachy i walić po niej młotkiem - tak samo nikt tego nie słucha. "Bankrut nie ma siły"? Słyszycie co tu mówi?A 12 kiedy będzie na JSW? Antycypowałeś taki kurs.Anale z BOŚ-a jak pisały reko 100 przy 40-tu były oburzone na bezczelną manipulację jaka tam szła. Jastrzębska nie tylko ma siłę...ma moc i potencjał!Ma też błyszczące w słońcu Ferrari wspinające się serpentynami na szczyty Himalajów 300. Niech każdy Dyzio dobrze sobie wbiję do główki co tu napisałem zanim soft zjedzie na 12 gr. Co jest lepsze 500% zarobku czy 300% dalszej straty? Ale oni ciągle nie dowierzają... I będzie kolejne zdziwko.
W czasie meczu pisałeś?Dlaczego mnie to nie dziwi? A ile to straty z 0,3 na 0,1 nie 300%? Że niedokładnie? Nasi też dzisiaj nie byli dokładni,ale krótkonogie latynosy umiejące wyłącznie haratać w gałę zdecydowanie szły na dwóch dopingach,bo ich fani z drugiej półkuli przylecieli całym stadionem zobaczyć jak naszprycowane borzyszcza znowu hartają w gałę... Badania mogłyby tu być ciekawe.Czasami wydawało mi się jakby każdy z nich był w dwóch miejscach na raz. A państwo słabiutkie, szału nie ma,niech się cieszą...
Ha! I tu mnie masz,ale jeśli spadnie do jednego grosza to czy nie okaże się 300% prawdziwe.... Jeden gagatek ma już prokuratura więc tu spadek do grosza wydaje się możliwy bo działają podobnie. Futbolowe emocje przyćmiły mi logikę bo to nielogiczne jest że nasi grają wszędzie tylko nie w reprezentacji. Długie łapy Kremla? Ktoś ich straszy?Bo łatwo mogą ich dostać... Mają rodziny,dostatnie życie...sporo do stracenia... A to dyscyplina o olbrzymim zasięgu społecznym... Grali śledząc rezultat na drugim boisku,zrobili coś pomiędzy.A Ty nie musiałeś tak się spieszyć z odpowiedzią o 2:00. Ja już wstałem bo dzisiaj wyjeżdżam, ale Ty nie spiesz się tak,nie musi być za 5 minut. Też Ci radzę zrobić trochę OFF-u. My będziemy bawić 4 dni w Szwajcarii.Budżet?30tysi zarobione właśnie na JSW(dostępne już w piątek w południu),bo tylko tam się zarabia.Tu można tylko stracić, na razie "tylko" 200%...To...do poniedziałku... Może drugiego...się zobaczy. Forsy jest jak lodu a wszystko dzięki Blondwłosej. No Dyzie... 56 Jastrzębska, może niżej... radzę się grubo zastanowić - macie gotową podpowiedź za darmo, czego chcieć więcej?
Oj ślepia otwarte i kierulowe boli
Ja musiałem ? A o której to wsiuk od wyngla jeszcze kwiczy przy cudzym ?
Nie namówisz na bankruta komuchow
I pamiętaj każdy kwik twój to 50 moich z reklamą bankruta komuchow
Aaa... I nie ja jestem Dyziem naczelny Dyziu Marzycielu... Tuwim byłby z Ciebie dumny.Wybacz, muszę to napisać: nie słuchajcie Go ,Jastrzębska nie będzie dostępna po 30... A soft nie wystrzeli na 0,6.Pamiętacie jak pisał o 12?Mnie słuchajcie bo ja piszę prawdę i dobrze czytajcie po kilka razy to co Wam tu dzisiaj napisałem nie tylko na tym wątku.
Jesteś okrutnym dyzuem wsiuku od wyngla
Oczywiście ze bankrut komuchow wróci na 30 i to całkiem szybciutko
Ty pisałeś ze softa to po 30 gr bierzesz wiec teraz dyzio wsiuk od wyngla kwiczy bo akcji trzeba a bankrut już wygrzany i trza uciekac