• dziś wywalają barany Autor: ~LOL [89.171.204.*]
    a potem lecimy do góry, miłego piątku
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~janek [196.240.54.*]
    Jak na Innogene :).
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~hek [178.62.92.*]
    JW
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~LOL [89.171.204.*]
    no widze masz wiedzę naprawde podziwiam, bankuta inno zadłużonego gdzie prezes sprzedaje akcje bo nic innego sprzedać nie ma co do firmy któa zarabia miliony, nie jest zadłużona nie działa w świecie wirtualnych wirusów rylko realnych międzynarodowych kontraktów które dopiero się rozwijają, no powala mnie twa wiedza o spółkach
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~hek [178.62.85.*]
    Innogene juz sie wypaliło.Chodziło mu o to ze tu bedzie jazda jak na Innogene z 5 zł. na ponad 20 zł.
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~LOL [89.171.204.*]
    czy ja wiem 20 to tu bym sie nie spodziewał chyba że pod koniec roku jak podpisza kontrakty fajne no ale te 5 zyta to szybko powinno być, no chyba że z holendrami coś zaraz uzgodnią i puszczą info to wtedy i owszem, tu nie ma takiej spekuły jak na inno i tutaj prezes ni eprodukuje infa pod mega wzrosty aby wywalać akcje tu jest wydaje mi sie normalniej
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~hek [46.101.16.*]
    20 to moze nie.To tylko procentowe porównanie.Jakies 300% Softblue do 6 zł. albo wiecej moze urosnąc
  • Re: dziś wywalają barany Autor: ~janek [196.240.54.*]
    Kolego bez spiny :). Chodziło mi o analogię do kursu wzrostowego i emocji z nim związanych co widać na wykresie. Ludzie się pakują po 50, 100 % kapitału z myślą o szybkim zarobku, a tu kurs w dół i nerwy, a potem sprzedaż PKC co by straty eliminować bo się o SL naczytali. Generalnie trzeba czasu. Ja to tak odbieram. Nie twierdzę, że będzie 3,5,10 zł ale z tego co widzę, że większa szansa jest, że zarobię niż stracę. Jasne, że mogę wtopić ale to jest chyba oczywiste :).
[x]
SOFTBLUE 10,88% 0,32 2026-05-15 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.