Scalenie juz bylo kolego...po to zeby ktos sobie wyszedl ..no bo z 0.50 groszy by zawalili kurs moment...pofalowali przy zlotowce ..pozenili..i tyle w temacie..tu tylko cud uratuje ta spolke...widzisz po zleceniach..to sie ledwo otwiera..tu nie ma kto grac..nawet pani Tomicka milczy...z relacji inwestorskich nie odpisuja..wszyscy nabrali wody w usta...tak to wyglada..
Dawno mnie tu nie bylo stracilem cierpliwosc,ale cos sie wreszcie musi ruszyc , te obroty na dnie moze cos znacza, Idea ruszyla tu technicznie tez nie najgorzej kurde to kiedy.Zostali sami twardziele.
Rozbawiłeś mnie "technicznie ok" a co to za technika??? "nurkowania" "kroczącego dna" gdzie Kolego byłeś jak redukowalem pozycje przez 2 tyg? A słyszałeś o tym że AT nie ma zastosowania jeżeli nie ma płynności? To jeden z warunków który omawiany jest na początku nauki, więc jeżeli jesteś doświadczony to pewnie już dość dawno i mało kto wraca do poczatków?
Tu ciezko cos sprzedac..nie ma popytu...i do tego tylko noble tu gra...przezucajac marne ilosci..sztucznie utrzymujac kurs...kint nie kupuje...a zrzucic troche i mamy zero
To czyje te zlecenia w arkuszu,Noble uklada ,dla mnie ten kurs to dno a ryzyko większej straty ograniczone gdybym miał środki bym dokupil zresztą się zobaczy.
Nie kwestionuje tego..moze byc tak ze wszyscy oddamy akcje i bedzie odwrot..moze o to im chodzi...zeszli z 3 zlotych na 58 groszy...jak jest 80 procent do tylu na rachunku wiekszosc odda ..no chyba ze kamikadze zostana....
Bo to wku...... spółka spadek to celowa robota LC ale kiedyś ten odwrót musi być,upadlosc,bankructwo położyloby się cieniem na nim samym, prawdopodobnie wezwanie ogłosi.
Celowe zapewne jest zbicie kursu od 3 zlotych...po drodze mielismy avive..ktora po trochu zenila akcje..i p.Guberowa...ktoremu Lechu wyplacil milion siedemset ..przy zlotowce wedlug umowy...i to wsio..drobni tez sie wysypali...dlubia przy 0.12 na stare...nikt juz nie oddaje i nikt tez juz nie kupuje...gdyby nie noble ..notowania by sie nie otwieraly...zobaczymy co z sprzedaza akcji noble i na ua
Kolego teraz sie gra na trakcji i skotanie..tutaj sie nic nie dzieje....narazie szkoda zawracac sobie tym papierem glowe..trzeba straty odrabiac ...moje siegaja 80 procent w tyl..od 3 zlotych...lechu zeszmacil ta spolke ..nie wiem czy p.tomicka nie przyczynila sie do tego...pogrzebala opena