• Boeing MAX - odszkodowanie Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    https://www.aerotime.aero/ina.hladyshava/24989-gol-airlines-saved-by-420m-boeing-737-max-compensation

Odszkodowanie za 7 maszyn dla GOL Airlines to 420 mln usd.

Niech Enter dostanie 1/8 tego za 2 Maxy i mamy 220-250 mln pln wiecej w kasie. Jeżeli wszystki informacje typu dobre raporty, otwarcie przestrzeni powietrznej oraz odszkodowanie zbiegna się w czasie, to śmiało można liczyć na szybki powrót w okolice 40 pln.

Nie wspomne już o coraz bliższym powrocie Maxow do służby.
  • Re: Boeing MAX - odszkodowanie Autor: ~pilot [176.111.127.*]
    Dobrze piszesz, merytoryczne posty. Może kontakt mailowy?
  • Re: Boeing MAX - odszkodowanie Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    Nie mam nic przeciwko.

Indeksy amerykanskie od dolka sesji wyciagnelo dzisiaj okolo 3% do gory. Wszystkie indeksy skonczyły na plusie. Jutro bedzie ladne odreagowanie na rynkach w UE.

Moze Enter poleci z trendem.

Tymczasem u sasiadow z zachodu.

Linie lotnicze należące do Lufthansa Group (Lufthansa, SWISS i Eurowings) od czerwca znacznie rozszerzą rozkład rejsów i zaoferują pasażerom możliwość podróży do wielu słonecznych, wakacyjnych kierunków, jak również liczne trasy międzykontynentalne. W nowej ofercie znajdzie się ponad 106 miast w Niemczech i Europie oraz ponad 20 połączeń międzykontynentalnych, co znacząco zwiększy wybór kierunków oferowanych pasażerom. Do końca czerwca Lufthansa Group zaoferuje pasażerom 1800 cotygodniowych przelotów do ponad 130 miast na całym świecie.
  • Re: Boeing MAX - odszkodowanie Autor: ~pilot [217.96.215.*]
    Myślę, że 40 zł jest realne do końca czerwca. Trzeba jeszcze pamiętać o raporcie za q1, który będzie rekordowy. Według kalendarium 1.06!
  • Re: Boeing MAX - odszkodowanie Autor: ~mechanik [83.24.127.*]
    Jedziemy w górę to jest pewne ale 40 pln do końca czerwca :) no chciałbym bardzo :) ja myślę raczej że taka kwota to dopiero za pół rok. odnośnie powrotu maxów do latania to na jakiej podstawie piszesz że to już wkrótce?? Z tego co wiem to im bliżej do żyletek niż do latania. Te samoloty to jeden wielki nie wypał pracowałem na nich i wiem o czym piszę akurat w tym temacie, Pan BENEK to powinien pójść do więzienia za ten cały syf. Jak się nic nie popsuje to krajówka od początku czerwca ruszy a międzynarodówka w połowie ale zobaczymy, papier trzymać i dokupować radzę.
[x]
ENTER -1,41% 56,10 2025-10-10 16:48:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.