Jest mało akcji i "spekulantom" nie opłaca się dobierać do tej spółki - realny zysk - spokojnie można sobie zdywersyfikować portfel i zostawić na kwartał , dwa .
Powiem Wam , że przewaliłem z 50 spółek z 10 wskaźnikami . I ta jedyna miała potencjał bardzo odstając od innych . Brałem ją w ciemno patrząc tylko na liczby . ...ale jak zgłębiłem temat to zobaczyłem , że następuje okablowanie całej Polski . A to już była wisienka na torcie .
Fakt jest mało akcji , płynność mała . Jednak to jest spółka na longa .
Jak wiceprezes przez cały kwiecień akcje skupował .
Dnia 2020-05-11 o godz. 10:42 victorprivate napisał(a): > Powiem Wam , że przewaliłem z 50 spółek z 10 wskaźnikami . I ta jedyna miała potencjał bardzo odstając od innych . Brałem ją w ciemno patrząc tylko na liczby . > ...ale jak zgłębiłem temat to zobaczyłem , że następuje okablowanie całej Polski . A to już była wisienka na torcie . > > Fakt jest mało akcji , płynność mała . Jednak to jest spółka na longa . > > Jak wiceprezes przez cały kwiecień akcje skupował .
Kupiłeś za kilka tyś i i liczysz że bez spekulantów wzrośnie 1000% ;) Fakt, spółka dobra, wskaźnikowo bardzo dobra, dodatkowo niezależny portal amerykański wycenia ją na 1904 !!! zł :D
Spokojnie zibi , przyjdą tutaj , przyjdą . No to grubo , jak ją tak wyceniają . Niech leży . Mały pakiecik w portfelu , na pewno nie stracę . Ktoś napisał , że ZPUE się przepoczwarzy . Patrząc na liczby i okablowanie całego kraju , może tak być .
Dnia 2020-05-11 o godz. 12:24 ~dj2 napisał(a): > Spokojnie zibi , przyjdą tutaj , przyjdą . No to grubo , jak ją tak wyceniają . Niech leży . Mały pakiecik w portfelu , na pewno nie stracę . Ktoś napisał , że ZPUE się przepoczwarzy . Patrząc na liczby i okablowanie całego kraju , może tak być .
Ty wiesz ja to wiem i może kilka osób ale rynek tego nie wie ;) Chociaż dla zasady rynek dowiaduje się na końcu ;)