Mam nadzieję, że dobrze zapamiętają ciebie kłamco i manipulancie! Porobiłem sobie screeny i wszystko zostanie wysłane do KNF. Będziesz miał ciepło za świadome wprowadzanie akcjonariuszy w błąd celem uzyskania korzyści majątkowej w wyniku zakupu tanich akcji od oszukanych. Zapamiętasz tą spółkę!!!
Skubas ,zgadzam się z tobą , tak jak wcześniej pisałem mogła to być poducha . Oczywiście myślę o tej śmiesznej ilości akcji sprzedanej przez Damianka, pozdrawiam
Tu toczy się gra na wyniszczenie przeciwnika i przejęcie jak największej ilości akcji w jak najlepszej cenie przed godziną zero, wszystkie chwyty dozwolone jak widać, nawet takie pozorowane sprzedaże jak ta, bo co to jest te 20 parę K akcji przy 900 tyś w obrocie, kto je ma, ulica......pytanie retoryczne.
hehehe Ja to widzę młody, że ty mało co nie zesrasz z tej nagonki. Ale screeny porobione i będziesz mógł użyć swojęgo genialnego mózgu tłumacząc się w sądzie...hehe Po drugie, skoro to taki syf i szulernia, to po kiego tutaj non-stop strzępisz ryja??? Przecież.to trzeba byś mega debilem, żeby na spółce, którą się zupełnie nie interesuje, przesiadywać 24h/doba. No ale są różne zboki i zboczenia.
Pod rozwagę rozsądnych. A niedługo ten debil zniknie.
3 stare grosze nikogo nie zadowoli złóż pięść i wyprostuj środkowy palec a dowiesz się wszystkiego o ruchach ulicy NA ULICY JEST NAJWYŻEJ 5 % AKCJI , PEWNIE MNIEJ ))))) BAWI MNIE TA ROZMOWA NA FORUM między Płockiem a Płockiem ))))))