wartość księgowa na akcje była 17zł teraz minus 14 zostaje 3 zł jak dobrze liczę coś może z tej tarczy dostaną, teraz jest dno, wszytkie trupy pokazali może coś w maju wymyślą
Zobacz na wyniki sprzedaży za 1q gotówki, które według zapowiedzi Zarządu miały stanowić trzon jako marżowe produkty - 40% r/r, hipoteki mniejszy spadek ale baza była niska marże r/r z tego produktu zmalały z średniej 2,3 na 2,1 czyli spadek rentowności o 10% i to w czasie hossy nieruchomościowej. Jeżeli chcesz zobaczyć jak to się ma na tle konkurencji to jest raport na związku pośredników finansowych gdzie notus i Expander notują wzrosty. Na koniec dla tych co mają nadzieję niech wejdą na stronę największych deweloperów(BI, Atal, Robyg, Matexi, Home Invest, Ronson, Marvipol Murapol) i zobaczą na w zakładce kredyty z kim oni współpracują i kto tam dyżuruje, po zmianach w grudniu, Open przygotował taką umowę, że żaden z deweloperów tego nie zaakceptował i stracili ten kanał a dep deweloperski skasowali u siebie bo wszyscy zwolnieni.
po co to kupujecie , później musicie sprzedać znowu taniej bo to taki syf jak te getiny, mnie śmiecia zostało już nie wiele i nigdy więcej żadnych openów czy getinów
Kolego a widzisz po zleceniach zeby ktos kupowal..zobacz powiadomienia ...tylko noble przezuca te same akcje..kupujac i sprzedajac..sam zredukowalem pakiet o polowe..a nie bylo latwo...nie ma popytu po prostu...to jest żmudna praca...z ta sprzedażą
Blow to z Tobą musiałem się pewnie licytowac przy sprzedaży :) ja też już zredukowałem sporo prawie oczoplonsu dostałem od gapienia się w arkusz zleceń dramat.
Tu nie ma wogle popytu , tu jest problem..nikt nie chce kupowac..tylko noble utrzymuje sztucznie ten kurs..tak juz by runął..gdyby nie kupowali i sprzedawali tych samych ilosci...