Bardzo dobre informacje idą z Niemieckiego rynku gdzie znajduje się grupa .. Po za tym czeka nas dobry raport . Sklepy będą otwierane tak zdecydował Rząd . Wszystko zaczyna się budzić do życia to oznacza że nie bez powodu są zbierane akcje ...
Hurtek dzisiaj liderem rynku pod względem wzrostu - ładnie. Oby to był dobry prognostyk. PS. Udało mi się dzisiaj z rana jeszcze dokupić kilkadziesiąt K.
Ale pieknie nakrecasz. Po prostu mjstersztyk. Jakie informacje kolego? Podaj jakies llinki! Co ty pier...isz? Hurtimex nie ma juz od pol roku sklepu internetowego a jego franczyzy pewnie ledwie dysza, wiec tak naprawde nie ma gdzie upychac swoich szmat. Kupiles multum akcji na dolku i teraz naganiasz zeby pogonic z zyskiem? Hahahaha. Tylko leszcze uwierza w to naganianie! Co za cyrk!
Raport to bedzie katastrofa! Ta spolka idzie na dno szybciej niz ci sie wydaje. Ten jednodniowy strzal za 12K to smiech na sali. Jak ktos kupi to pozniej nie sprzeda chyba ze z kolosalna strata. Zanik obrotu i potezne koszta ciagna ten balagan na dno! To tylko kwestia czasu. Dzisiejszy strzal to odbicie zdechlego kota. Ostrzegam!
Kolego śrujbka, sprzedałeś pan to wypad z baru. Ale jak widać, żal pupcie ściska, że się wyszło na leszca oddając w dołku. Talk, tylko ortodoksyjne leszcze oddają papier na mega stracie i do tego potem jeszcze płaczą.....żal patrzeć panie śrubka.
PS. Nie wiadomo co i jak będzie, ale na pewno nikt tutaj na takiej bidzie wychodzić nie będzie. Tak więc adios papajos panie srubka, idź pan gdzie indziej kręcić bekę.
I gdzie się podziały te życzenia o drugim smyku, ale jak zawsze to bywa na takim forum, szydło z wora czy tam słoma z butów szybko wychodzi. Naprawdę - ŻAL PATRZEĆ NA pana, BO JEST pan małym człowiekiem panie śrubka.
Jeszcze tak gwoli ścisłości, bo widzę, że nie za bardzo pan ogarnięty z procesów giełdowych, mówi pan, że mało się przemieliło, ale chyba widział pan, że dwa razy papier był długo trzymany na widłach. A na widłach, jak pan nie wie, to pomogę - handel papierem jest wstrzymany i równoważony, więc innymi słowy bardzo ograniczony był ewentualny popyt na dzisiejszej sesji, więc może stąd tylko tyle się obróciło. Jutro pewnie będzie korekta dzisiejszego wzrostu i jak piorun wpadnie pan do nas, aby wylać wiadro szydery, bo taki z pana gość jest po prostu, ale to nie nasza wina, tylko wina wychowania albo genów.
Skubas,
Oczywiście nie spodziewam się tu żadnego szału. Czekam na KFG, bo to jedyny ratunek dla tej spółki, ale akurat jutro to przebijamy 12 groszy, a nie się korygujemy. Generalnie kurs powinien wrócić co najmniej w okolice 15-16 groszy. Chyba że po latach wreszcie może zakwitnie jakiś inny dobry scenariusz.
Pozdrawiam
Misiek
Zyczenia o drugim Smyku wciaz aktualne. Sloma z butow to raczej wychodzi osobom, ktore zaczynaja osobiste pyskowki i epitety rodzajem z rynsztoku. Moje ostrzezenie jest tylko dla potencjalnych inwestorow, a tym samym kwestionuje naganianie i zrodla, ktore nigdy nie zostaly podane (uklady z bankami, sytuacja w KFG, itp.)I poza tym nikogo osobiscie nie obrazam. Zalu nie mam ze wywalilem ze strata, to moja osobista decyzja i przemyslana na podstawie obecnej sytuacji w tej spolce. A Panu, panie Skubas, zycze Wielkosci i Slawy i poglebiania tej wszechstronnej gieldowej wiedzy, ktora tak Pan wszystkich oswieca. Podpisano: Maly Czlowiek.
Amen.
Więc idź pan swoją drogą i więcej nikogo tu nie obrażaj i od leszczy nie wyzywaj skoroś sam się pan okazał leszczem nad leszczami.
Dodatkowo zalecam zapoznanie się z mechanizmami sesji gieldowej, to tak na przyszłość.
I jeszcze jedno, raz pan życzy drugiego smyka by za chwilę pisać, że spółka idzie na dno.
To jak jest z tą słomą, bo ja tu wyraźnie widzę niekonsekwencję i ewidentne życzenie wtopy!
To tak na marginesie.
Skubas,
Oczywiście miało być pojutrze a nie jutro...:) Niech to dzisiaj utrzymają, to jest szansa, że trochę ludzi się tu zleci.
Bo to że tu można spekulacyjnie wykręcić bez problemu 2-3 PLN to przecież nie tajemnica...
Pozdrawiam
Misiek
Wszystko ok, wszak jeden dzień poślizgu się nie liczy :) Co do potencjału, to pełna zgoda, bardzo łatwo to rozkręcić, tym bardziej, że mały FF i główni akcjonariusze w ogóle nie reagują na takie spekulacje oraz nie ma tutaj animatora, który mógłby ewentualnie się wcinać i próbować prostować kurs. Do tego warto przy tym nadmienić, że już kiedyś spekuła siadła na hurtka windując kurs delikatnie ponad zeta.
Nie mam pytań, ładnie póki co idziemy, oby tak dalej i oby nikt nie chciał tego spindolić na koniec sesji, choć s.ądzę, że tak się może stać. Nie mniej co poniektórzy już pewnie żałują zbyt pochopnej decyzji, bo mogli opchnąć papier blisko 100% wyżej. No ale cóż - giełda jest dla cierpliwych i wytrwałych.
Jednak zgodnie z obranym scenariuszem, czyli chodzenie na koniec. Jeżeli kolejne sesje przyniosą podobny scenariusz, z delikatnym chłodzeniem na koniec sesji, to nie mam nic przeciwko :)
Tu jeszcze będzie popołudniowe wychodzenie. W krótkim czasie ktoś przycina kilka stów i realizuje.
Jak 1 grosz to przestanie być kilka procent, to się zmieni. Obyśmy tego doczekali...
Pozdrawiam
Misiek
Dalsza wspinaczka możliwa po optymistycznych wieściach z rynku, restarcie franczyzy, pierwszych zamówieniach i w końcu pierwszych wpływach do kasy spółki, tak sądzę.
Raport przesuniety o miesiac czasu czyli przedluzanie agonii, albo... czas na ogloszenie bankructwa?. Jaki to problem zlozyc raport dla tak prostej spolki. Brak sklepu internetowego, brak przeychodow, czyli wstawiamy wszedzie zera i do druku!
Może już dawno mu się zerwała lina (hehehe) i nie może się wygrzebać i tak tutaj ujada. Ewentualnie nie ma dość odwagi, żeby skoczyć i pójść rozpocząć inną wspinaczkę. Tak czy owak, jak mnie górka nie interesi to zabieram manele i się przeprowadzam gdzie indziej. A ten taki typowy piesek ogrodnika, co to sam nie weźmie i drugiego obszczeka :))