• Trzymają kurs za jaja Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    Trzymają kurs i skupują co leci. Kupowałem troche dzisiaj i nie pozwalają na wybicie ponad 21.5. Najpozniej za dwa dni puszcza kurs przed wynikami. Fakt, że kontrolują kurs rzuca pewne światło na to jak mogą wyglądać wyniki za Q4 i cały rok 2019. Przy tej płynność to żaden problem dla kogoś z grubszym portfelem czy też spekulantów. Życzę powodzenia wszystkim.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Patryk [46.134.128.*]
    Wszystko do czasu długo tak nie dadzą rady.

Papier wchodzi w trend wzrostowy.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Baron [78.8.247.*]
    Dokupiłem dziś 5 tys szt. I nie mam zamiaru oddać niżej niż 30 bo tak bez sensu. Jak dostanę kredyt wchodzę w kolejne 20tyś sztuk. Wszystko jest kwestią tego by ruszyła normalność lotów ofert itd. Cierpliwość popłaca wiecznie trwać to nie będzie. A jeszcze jakby na świecie informacja się pojawiła o szczepionce to wrócimy do 40zl wtedy sprzedam. Teraz na fali śmieszny mercantor który się za chwilę skończy. Różnica polega na tym że epidemia 2 przez jakiś czas a turystyka trwa od zalania dziejów Pozdrawiam
    Mądre słowa kto trzyma kurs cały czas. Komu na tym zależy.? Po co dokładają przy tej samej cenie. Bez sensu. Ale długo nie będą. Skupywać ile się tylko da.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Sss [77.255.188.*]
    Lubicie wszyscy się napędzać, a jak zanurkuje to ci co pobrali kredyty zostawcie na sznurek, mam nadzieję, że pójdzie do góry
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Zolw [85.198.197.*]
    Wspomnicie słowa Żółwia, na koniec roku te akcje będą w okolicy stu złotych sztuka. Wystarczy kupić i patrzeć jak się pasa.
    Cierpliwym będzie dane. Wystarczy że za niedługo poderwą się z ziemi. Start od 26 będzie w górę.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~ar [5.173.250.*]
    tez to zauwazylem 2600 szt kupowalem w 10 seriach
    Ja musiałem się ustawiać w różnych kwotach po 500 szt i inne przedziały. Czasami trzeba długo czekać by ktoś oddał. Pojawił się raport sprzedaży od początku roku do marca w rainbow. W związku nawet z tą sytuacją która jest jest obecnie No to jestem pełen podziwu ponieważ za ten sam okres ubiegły w ubiegłym roku a obecnym jest większy dochód przyniesiony za ten okres i to sporo. Nawet w takiej sytuacji jaka jest teraz spadek w kolejnym czasie jest zrozumiały. Ale kapitał dochodu bez problemu pozwoli się utrzymać. Bravo rainbow. I sądzę że tu będzie podobnie. Nie kupuje żadnych akcji merkatora który jest napompowany i inne które produkują jakieś tam wynalazki bo turystyka wróci i będzie nadal a tam będzie tylko moment sprzedaży i koniec. Rękawiczek nikt nie będzie kupował wiecznie. Pozdrawiam ciepło wszystkich na tym normalnym spokojnym forum.
    ludzie szybko wroca do normy. wiadomo niektore przyzwyczajenia pozostana ale z wakacji nikt nie zrezygnuje. widac to po pracownikach w moim biurze. jak bylo 100 zarazonych w PL panikowali, kazdy chcial pracowac zdalnie bo 50+ bo astma bo inne choroby wspoltowarzyszace. teraz 11 tys zarazonych i wszyscy do pracy wracaja. mowia ze to jakas sciema ze nie znaja nikogo z koronawirusem i ze nie ma co panikowac. wystarczy ze Janusz Grazyne na wakacje wezmie i fotki na fejsa wrzuci. zaraz sasiedzi sie ogarna ze im sie nic nie stalo i jest bezpiecznie. w Tunezji ludzie z karabinami do turystow na plazy strzelali a i tak tam ludzie jezdza
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Zyga [93.179.198.*]
    Promocja się skończy już niebawem
    Ona już mija. Ale ja się nie martwię. To co kupiłem zostawiam do końca roku. Niech się martwią ci którzy teraz nie kupili i nie kupią. Czekają i czekają. Pozdrawiam
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    Znowu sprobowali zwalic kurs na 0, a dokladnie na 21,5. Tym razem jednak natrafili na popyt i ustawili straszaka wyzej na 22,5. Wyzbierane wszystko do 23 po czym nagle przed fixem jest uwalane by nastepny dzien rozpoczac z tegosamego miejsca.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Analizator [46.134.128.*]
    Wihajster super to opisaleś noc dodać nic ująć.
    Tak robią bo zbierają akcje.
    Jaki jest sens w trzymaniu kursu?
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Wihajster [89.72.82.*]
    A no taki, że jak chcesz kupić 50-100 tys akcji to lepiej kupic je po 21,5, a nie po 25-30. Na szczescie przy takich ruchach spolka zyskuje coraz wieksza plynność. Zauważcie, że czesto batony sa wycofywane na wyzszych poziomach jak nikontrolowanie ktoś spoza grona wessie za duzy pakiet.
  • Re: Trzymają kurs za jaja Autor: ~Baron [31.60.45.*]
    Wycofują wtedy i kurs się przebija bo nie mają co sprzedawać już. Starają się trzymać. Ostatnio też ktoś nie dał rady blokować kursu i wystrzeliło na 26.teraz również jest więcej realnego pozytywnego myślenia. Bliżej lata. Bliżej by coś się rozwiązało z epidemią. I brak znaczącej fali wzrostowej. Do tego Grecja będzie otwarta dla Polski dla czarterów. Bo i u nas znukoes i u nich to już całkiem znikoma zachorowalność. Nie wpuszcza zarazem iboeytslei z uss Hiszpanii czytałem. Bardziej z Skandynawi. Plus chyba brsnzoleta będzie na dłoni badanie temperatury i maska w samolocie. Dla zachowania nadal bezpieczeństwa. I mądrze. I mądre posunięcia uczynili też. Dobra firma. Mądrzejsza niż inne. Szanują swoi biznes i pracę. Promocja się skończyła na akcje
[x]
ENTER -1,41% 56,10 2025-10-10 16:48:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.