naprawdę niskie wskaźniki i wyceny, dno cenowe na wykresie, jest szansa na długoterminowy trend wzrostowy po zniknięciu koronawirusa z pierwszych stron dzienników w tv screen. Ale to najbliższe 2 lata, tak sądzę, że jet możliwy kurs wówczas około 10-12 zł.. Longi i spokój...Czekamy Panowie i Panie, aż będziemy obrzydliwie bogaci, choć odrobinę starsi i brzydcy
Tobie to by sie przydalo wyszkolenie na poziomie przynajmniej na poziomie gimbazy , bo dobrym liceum to nie ma o czym mowic , tam takich osobnikow o tak waskich horyzontach myslowych nie przyjmuja Jak ja konczylem politechnike to ty nosiles majtki w zebach ga .. iu!!!
Dnia 2020-04-20 o godz. 07:23 ~Gbaka napisał(a): > Ja tu nie wierzę w żadne wzrosty
To co tu robisz? Pewnie sobie zbierasz powoli, bo każda cena poniżej 5zł to promocja, jaka się długo nie powtórzy.
Jeden z niewielu banków w Polsce, który ma takie zapasy gotówki i płynność oraz pewne przychody zapewnione przez rząd - program kredytowania instalacji solarnych.
Składałem wniosek o dotacje na panele fotowoltaiczne w lutym, było już w tym roku złożonych 180 tys. wniosków, a w zeszłym jeszcze więcej - część z nich była finansowana kredytem. Będzie to widać w wynikach BOSia za 2020r.
Nie porównuj BOSia o zdrowych finansach, dużymi zasobami gotówki i wspieranego przez Skarb Państwa z wydmuszkami oszustów i marketingowych czarodziejów.
wiecej juz lacznie wrzucili
..kiedys nadejdzie dzien zaplaty za te twoje pomyje..obserwujcie volumem..takie sejse jak dzis nie maja znaczenia..musi sie dziennie mielic po kilkaset K..wtedy mozna wiecej pakowac
Spada bo niewidzialna ręka pilnuje kursu. Np dziś Wystawia 15k na sprzedaż bo realizuje zyski - kupiła pewnie po <4,5 - a tak na poważnie to przerzuca z wora do wora albo z woreczka do woreczka bo tutaj obroty jak w warzywniaku i z kursem można zrobić wszystko.