tak do 40 dla zdrowej korekty i wystraszyć co niektórych jak ostatnio na 33, jako sie rzekło formacja V się wypełniła , nie ukrywam że taki obrót sprawy by mi pasował nie żebym sprzedał za wcześnie ale bym dokupił
Jeszcze spadnie, trzymaj gotowkę przygotowaną. Nie żeby w spółce było źle, ale wydaje mi się że tutaj pompuje się samo bez brakuje jakiegokolwiek oficjalnego info. Jak przyjdzie to będzie delikatne rozczarowanie na początku.
Od ponad roku po raportach lekka obsuwa tu najczęściej bywa, ale przy tak dużym obrocie jak na tę spółkę to trudno powiedzieć. Zasada była prosta i zależała od konsensusu. Gdy był przebity to wzrost był kontynuowany a gdy zabrakło choć paru procent, nawet z 15% wzrostem rok do roku w danym kwartale to była korekta
Nie Ekspert ale Expert :p moja prognoza nie byla krotkoterminowa. Jeszcze zobaczymy co sie wydarzy w ciagu najblizszych 2 albo 3 miesiecy. Dalej podtrzymuje ze moze spaść do poziomu 30 zł.
Zwracam honor w takim razie. Faktycznie to Olaboga był niedorzeczny w swoich sądach:) Jednak 30 jest mniej prawdopodobne niż 50:) za dużo dolarów w systemie.
nie chce tu prognozować darkal robi dobrą robotę , pytanie tylko czy za tym idzie kasa czy to testy , co by tu nie gadać spólka nie ma szczęścia do raportów, oczekiwania zawsze wybujałe , wymiana idzie cały czas i kurs jest trzymany , wczoraj była śweica coś na kształt wysokiej fali ale dziś to zanegowali wyciąganiem za uszy kosztem raptem 7000 tys papiera aby było dobre zamkniecie , juro niewątpliwie ważna sesja,obawiam się jednak , co będzie po świętach usa a to niewątpliwie nas dotknie niezależnie do kierunku