Zapisy w ostatnim wezwaniu były od 4 grudnia 2019 r. - 3 stycznia 2020 r.- data transakcji nabycia akcji to 9 stycznia 2020 r. a data rozliczenia transakcji to 13 stycznia 2020 r. A dzisiaj poinformowali o zgodzie KNF na wycofanie z obrotu
zarobiłem na medycznych z dużą górką, wiec odkupiłem wcześniej posiadany stan i teraz codziennie też coś dokupuję, w razie czego mam z czego tracić..z nadzieją oczywiście, że zarobię, bo jak nie tu to gdzie :) - gdzie mogę znaleźć takich cwaniaków od przejmowania po taniości jak nie tu? Jeżeli nie umoczyli swoją chciwością, to będą chcieli jak najszybciej dorwać sie do pełnego żłobu (100%) - i odkupić ode mnie/Ciebie Jeżeli umoczyli to będzie podobnie jak było, kiepsko - ale procentowo na pnd mam ok 15% - przerzuciłem z medycznych Reszta zarabia, ostatnio WIG 20
Z mojej perspektywy złote czasy - dzienne wahania na dużych płynnych spółkach po kilka - kilkanaście procent wiec PND raczej ambicjonalnie
19.11.2019 Sopot, 19.11.2019 - Jedna z najbardziej kuszących inwestycji na polskim wybrzeżu ostatnich lat dostała prawomocne pozwolenie na budowę i niebawem, bo już w grudniu, rozpocznie się sprzedaż apartamentów. Takie okazje zdarzają się niezmiernie rzadko.