Witajcie Już o tym wspominałem.
Nikogo nie naganiam każdy ma swój rozum.
Producent rękawiczek jednorazowych czyli namacalny produkt żadna wirtualna szczepionka.
Zaczyna startować około 15 kwietnia wyniki za I kwartał.
I i II kwartał na bank będą rekordowe bo przed pandemią średnio sobie radzili.Ślą do USA i wielu innych krajów.
Czy i po ile kupić pozostawiam każdemu do oceny ja brałem po 19.30 i przetrwałem jazd na 10zł.Ostre wachania kursu uprzedzam.
FIRMA PO WSZYSTKIM NIE UTRZYMA CENY.
Będziesz miał te swoje 39 jeszcze w tym tygodniu jak nie jutro. Ja jestem ciekawy tylko kto tak na chama kupuje mercatora na poziomie 32 pln. Też tam wlazlem w okolicach 17
pg masz rację biłem się z myślami czy wstawić sl czy sprzedać,ale jak dziś poczytałem o Chinach.Cholera jasna kasować na wszystkich papierach co się da i nie igrać z losem,ewentualnie stop nie za daleko.
Już nie mam żadnych wątpliwości że te "cherezie" które pisałem się sprawdzą.
Teraz jak zacznie się walić to dwa razy mocniej i WSZYSTKO.
Kiedy nie wiem.Odstawiam do dwóch miesięcy jak zobaczą że kasa się kończy,a wirus nie odpuszcza.
Zbytnio bym nie liczył na luzowanie obostrzeń bo ludzie i tak nie będą wychodzić jak nie będą musieli.
Luzowanie tylko zwiększy ilość chorych.
Przykre ale albo ŻYCIE albo "DOBROBYT"
ps.
Kto jak przechodzi chorobę zależy również od genów danej osoby.
W Chinach niby się poprawia ale już od paru dni słychać coraz głośniej o drugiej fali (to efekt luzowania).
Ich przemysł niby rusza a ceny surowców nie zwyrzkują (ropa skacze z innych powodów)
Już 1,5 tygodnia temu była informacja że Chińskim operatorom wyparowało od 13 do 21 milionów abonentów (tłumaczenia dla czego zniknęli są absurdalne)
pg
Pisałeś mi żeby kupić samochód.
Już zmieniać samochód czy jeszcze czekać? Potanieją?
Mam na oku już coś tylko cholera 500 km odemnie :(
Rozumuję tak : żydził bym normalnie tyle kasy wydać,ale w obecnej sytuacji będę miał samochód a jak jednak inflacja będzie to i kasę uratuję.
Jak myślisz co będzie z inflacją?
Dobra 63% zainkasowane w 1,5 miesiąca.
Wyskoczyłem ale po głębszej korekcie okolice 25 pakuję się pod korek :)
Zerknijcie na wyniki a to objęło tylko 1.5 miesiąca pandemii.
Nie bać się że zaraz się skończy zaraza.
Uważać tylko na drugą falę krachu ale zakup w okolicy 25 będzie bezpieczny i tak.
Takie jest moje zdanie.
Lvc też kupię ale po zawale.